Komentari (74)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hr je država,ovdje se zataškava i šuti poput mlađahnog uposlenika sipe koji je sinoć u bijesnom autu divljao po gradu nakon tragedije koja se dogodila.I onda se postavi pitanje kako uposlenik sipe ima automobil od nekoliko stotina hiljada i zašto nije sankcionisan nakon objave u medijima.
Hrvatska je kroz cijelu povijest bila naprednija, ne samo otkad je u EU. Bila je pod Habsburškoj monarhiji, Francuskim Ilirskim pokrajinama, Mletačkoj republici, Austro-Ugarskoj itd.
Bili dobri, napredni konjušari🤣
@Relax, upravo to, pametno zboris. Ne znam zasto se neki zbog ljubomore oglusuju o cinjenicu da je Hrvatska uvijek bila naprednija, kao sto je Njemačka bila u odnosu na Hrvatsku itd.Kao da je to nesto novo, smijesno.
Džaba ti visoka novčana kazna, da ga autobus udari prije bi mu oko iz glave ispalo nego marka iz džepa...
Najbolja mi je pjesma dok vozim ona srbijanska "crni sin". Tu je i u jednoj emisiji pustio pred policijom jedan kriminalac kad je razbio auto u slučajevi x, ima na youtube. Tekst ide ovako: "crni sin, greh me prati, u kafani sitni sati, a kad kući ja se vratim, uplakana čeka mati...pun gas...pa nek me hapse, napraviću sra..."
I ovi naši levati napišu kaznu, ali likovi to ne plate nikada , i niko to ne kontroliše , e tu je problem..... onda svako malo izađe vijest "šokantno, taj i taj ima neplaćenih 20 000KM" , vaaauuuu
Hrvatska je ispred nas nekoliko SVJETLOSNIH GODINA..
tako je napuni budzet parama budala ali pare koristi na uvodjenje mjera sigurnost za gradjane a ne da prhnu pojela maca
Pa oni su EU, a mi smo prkno Evrope
Hrvatske stranke, kao i bosanske i sroske, kontrolisu sud i tuzilastvo. Nema neke vece razlike. Problem je u procesu izbora sudske vlasti a ne u visini kazni koie policija izdaje.
Bravo susjedi.
U Švicarskoj grad lozana normalno ograničenje 60. Naveče od 22-06. Ograničenje u gradu 30. Kazna za 1 više od ograničenja 40 franaka pa izvolite
Vozio sam po Europi svuda, kultura vozaca je svuda razlicita! Svuda ima govana i budala na cesti, šta sam sve vidio bolje ne pričati! U BIH je problem samo infrastruktura cesta i star vozni park! Al smo po kulturi vozaca prilicno na vrhu,jedino ne mogu smislit ljude što bacaju smece iz auta u voznji!
Zar je toliko tesko biti iskren ? Ako je Bosna po kulturi vozaca na vrhu kako li bi dno te ,,kvazi kulture" tek izgledalo ? Tamo gdje je sve na prodaju pocev od diploma , titula, vozacki , nikad nece biti kvalitete niti znanja.Eno ti dokaza dojucerasnje ,,prve dame u Bosnjaka" ostade samo titula sultanija pored onolikih ,,diploma".Zato smo danas ni u rangu africkih zemalja.
Napisu i nasi nekad ali lik i dalje vozi pa skupi 17 000 KM kazne kako to samo nase Tuzilastvo zna
Samo po džepu
Nije ni u HR sjajna situacija, popravlja se svake godine, ali jos uvijek imaju visoku stopu smrtnosti u saobracaju, u 2022 je 271 nasteadala osoba, slicno kao u BiH 222, npr. Slovenija 80. Izgleda da je do mentaliteta naroda, dzaba kazne.
Taj motorista nije imao zaledjinu inace bi bio poatedjen.
CRO JE ZA NAS SVJETLOSNU GODINU DALEKO. PREPISITE ZAKON OD A DO Ž, A AMERI NEKA STISNU SVE U PARLAMENTU KOJI NEĆE DA GLASAJU ZA USVAJANJE. I UDRIIIII