Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
TREBA POD HITNO R E V I Z I J A T U Z B E PROTIV SERBIJE VAMIRA, BARBARIJE, AGRESORA i VJECNOG NEPRIJATELJA SUVERENE DRZAVE BOSNE I HERCEGOVINE..!!! Ideologija velikoserbizma je i IMPLEMEIRANJE I FINANSIRANJE VEHABIJA PREKO AGRESORSKE SERBIJE I GENOCIDNE TVOREVINE...!!! Vehabije su genocidasima serbima TROJANSKI KONJ ZA UNISTENJE DRZAVE BIH-e i BOSNJAKA...!!! Pripremaju sigurno neki attentat uz POMOC I KOLABORACIJU SIPA-e i Lukaca, MUP-RS-a i Tuzilastva ko i Pravosudja BIH-e, JER TO SVE DRZE EKSLUZIVNO SERBI, NEPRIJATELJI DRZAVE BIH-e, A VI SAMO SPAVAJTE ...!!!
SERBI SU ODUVIJEK BILI I OSTAJU JEDNA BIJEDA VAMPIRSKIH INSTIKTA BARBBARIJE I PRIMITIZMA, LAZI I KORUPCIJE, FASIZMA I TERORIZMA...!!! SERBIJA===MONSTRUM-TERORISTA-BARRBAR-AGRESOR-TER ORA ANTI-HRISCANSTVO...!!! U pozadini krsta i Isusa serbi poccinli su najgore zlocine protiv covjecanstva , barrbarije i najgorih instikta KOJE NI ZVJJERI NE POSJEDUJU...!!! I takve barrbare i monstrume vamppire, EU-a HOCE INTEGRISATI...?!!! CRNA EVROPO STA TI SE PRIPREMA...?!!! A STO SE TICE genocidne tvorevine serbskih barrbara primitizma i ubbica MI SMO SVAKIM DANOM SVE VISE I VISE SVJESNI DA JE SERBSKI VAMMPIR AGGRESIJE SVE VISE AGGRESIVNIJI I OPPASNIJI...!!! BiH-o DODIK JE JUCE OBJAVIO RAT BiH-i...!!! Ocekivati za par dana najgori scenario...!!! Vampiru serbiji je SIGURNO EU-a obecala integraciju ZA PAR DANA STO JE POVOD DODIKOVOM BJJESNILU I POZIVU NA ODCJEPLJENJE GENOCIDNE TVOREVINE...!!! A boris tadic je jedan OBRIJANI CETTNIK I FASISTA...!!!
Niko vas bre ne sme da bije na Kosovu ! Braćo Srbi najbolje vam je pod hitno glasati opet za nekog novog Miloševića. Čika Slobo vam je donio sreću i prosperitet, a vidi sad kako vam je. Hoćete li opet glasati za Slobu ?
srbima jedino njihov bijedni monolog pase.
SERBI I SERBIJA SU GENOCIDASI- MONSTRUMI-VAMPIRI-BARBARI ZA SVA VREMENA...!!! SERBI ne razmisljaju kao ljudi vec ko NAJGORI INSTIKTI ZVJERI MONSTRUMA VAMPIRA...!!! OD DANAS PATRIOTI BOSNE I HERCEGOVINE GDJE GOD BILI KAD SPOMINJETE, GOVORITE ILI PISETE OD DANAS ZAUVIJEK NAZIVAJTE SERBE \"\"SERBO-BARBARI\"\"...!!! Nek se zna i zauvijek o njima govori ko serbo-barbari...!!!
ovaj Tadić je pussy smoke ba
BOGAMI ALBANCI ĆE NOĆAS DA ULJETE U IGRU . BIĆE , BIĆE JOŠ JEDAN KOSOVSKI BOJ ....
Tadicu stalno ponavljas kao papagaj da se ova Vasa kriza moze rijesiti samo i iskljucivo razgovorima. 1992 ste krenuli na goloruki Bosnjacki narod bez razgovora. Sve se vraca- sve se placa
Tadicu trebao bi i ti makar jednu smenu da pricuvas barikadu u znak podrske...
Čedomir Jovanović već 10 godina objašnjava im da ih je Sloba prodao i izdao. Oni govore da je Čeda izdajnik i da njega i Natašu Kandić treba uhapsiti. Ne možete da shvatite da ste decenijama svjesno podcjenjivali Albance govoreći da je to nacija koja je sposobna jedino košpice, lubenice prodavati i praviti kolače. Drugo, decenijama ste vi bili opsjednuti Albanskim i Bošnjačkim natlitetom. Prema vašim podacima 1922 godine Albanaca je bilo 220.000 na Kosovu a sada ih je po vašim procjenama 2.200.000 dakle 10 puta se uvećao natalitet za 90 godina. A vi ste npr po vašem popisu iz 2011 g. koji je u Preševu Bujanovcu i Međeđoj bojkotovan objavili podatak da vas je manje za 377.355 stanovnika u odnosu na popis iz 2002. godine.O svom jadu ste se zabavili kako su vas mnoge majke iz Hrvatske i BiH ali i sa Kosova klele. Pazite čujem Nenad Čanak i drugi već prijete otcjepljenjem Vojvodine, i traže status republike, kažu Novi Sad je njihov glavni grad.
de ba tadicu sta se pres.eravas, pusti narod nek se brani,pardon, oni rekose da nisu upotrebljavali vatreno oruzje, ama ja bolan, gdje bi to srbi radili, oni cvjecem ratuju, to samo kfor hoce da ocrni jadne i ugrozene srbe, a vi iz genocidne tvorevine, jeli vidite sta snadje vasu bracu u \"srcu srbije\" odnosno nezavisne drzave Kosovo, e ovako bi se i vama moglo dogoditi samo ne od kfora vec od patriota BiH.
sta se ceka trebali bi naoruzati ove srbe da se sami brane od ovih americkih placenika sta je ovo kfor banditi dosli u njihovu zemlju i mogu raditi sta hoce ja bih ove kvorove bandite obesio na pariskom trgu smrt svim ljudima koji rade za americke interese