Pozvao na suzdržanost
0
Tadić zabrinut zbog stanja na Kosovu
Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
\"Ni jedan se problem ne može riješiti nasiljem, a dovođenje ljudskih života u opasnost nije doprinos obrani naših interesa. Ljudski su životi vrijednost iznad svega i moraju biti sačuvani\", kazao je srbijanski predsjednik. PA ZASTO STE ONDA NAPRAVILI GENOCID U BiH?!? JEL FASISTO, OGOVORI NA TO PITANJE!!!
Tadicu zasto se vi srbi niste suzdrzali od GENOCIDA u Srebrenici???
pa mislim da ta šumska balvan revolucija se nemože ponoviti više nigdje a ponajmanje na kosovu. zvrsiće slabo po srbe na kosovu nakraju će se svi pokupiti na traktore i za majčicu srbiju. šteta za obični narod sto ga gura beograd u pogrešnom smijeru. izgleda da je dobrica ćosić dobro zamislio -- svi srbi u srbiju.
Cuj goloruki narod.....koji puca iz snajpera a evo danas i eksplozivne naprave bacaju.....fuj pogan genocidno cet-ni-cka !!!! SIKTER
srbi su ubice i siledzije.
Srbi i srbija su ekstremni teroristi i barbari. Sjeme im se zatrlo za sva vremena.
Samo da se pokKenjam na srpsku genocidnu tvorevinu i srbiju i sve one koji ih predstavljaju.
Fuck you biyaaaatch !!!
\" da ne nasjedaju na provokacije\" koliko puta sam to već čuo.... problem je Tadiću u vama, mislio sam da si drugačiji od slobe, ali ništa se nije promijenilo....
SRBIJA JE PRODATA , SAMO SE NE ZNA KO JE KASIRAO PARE .
Opet LAŽ izvještača . Čuj NIČIM IZAZVANI. To ne pali više jer vam je protivnik SUVIŠE JAK. OHOHOOOO.
ZABRINUT SI TI ZBOG NATO NAPADA A NE ZBOG SRBA NA KOSOVU. SVE MI SE ČINI DA ĆE TE AKO TAKO NASTAVITE DOŽIVJETI FIJASKO KAO I GADAFI.
možda se i munze vrati... SRBIJA SIROTINJA
Srbi su zadojeni mrznjom i sve se boje da ne naprave opet novi GENOCID, zato prvo dobijaju corcima po glavi a ako zatreba i vise od toga! Mora se ebiga, sikter bando genocidna, SIKTER!!!
Ne razumem u Prizren sve lepo demokratija mir i sljoboda a narod zivi i ljubavi cveta u nama samo Srbin uvek nam probljem pravi i Srbi ne zeleti demokratija i mir a dodji u mene u Prizren na tuljumba da probas odmah bude bolje demokratija i mir
Goloruki narod! HAHAHHAHA Pa Srbin kad se rodi prvo dobije cakiju u ruku pa onda sisu! Samo nastavite! I Beogradski Pasaluk ce vam biti prevelik! ZIVJELA NEZAVISNA VOJVODINA!!!!
srbi su zlocinci i genocidasi!