Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jedva čekam sutra da uključe radijatore 17.o5.2012...
Nikolić nije ništa rekao. Samo je optuživao Tadića i ponavljao kako se u Srbiji loše živi, kako su plaće manje nego u Albaniji, kako njegova stranka ima fol dobre odnose sa Rusijom. Tadić je bar odgovarao na pitanja i konkretno rekao šta je urađeno i šta se planira.
Ko god da pobijedi, ti si donji.
Cet*nik genocidas jedan i cet*nik i genocidas i drugi. Koji god da pobjedi ista srpska genocidna misao i djelo! Tadic je LICNO bio cuvar najvecem srpskom ratnom zlocincu i genocidasu svih vremena u Evropi ratku mladicu, TO SVAK ZNA a ko prvo Haski Tribunal ! Srpske patoloske krvolocne mrcine eto sta su ova dvojica !
Tolko o tom http://youtu.be/MmhT_Ag0cEU
Bolje za Bosnu da pobjedi Tomislav Nikolic! Dodik se uvlaci Tadicu u s.h.u.p.a.k, a Nikolicu to nece moci.
KOGA BOLI K sta ce biti sa ili u toj fasistickoj srbiji!??
Za @Bosnjastvo Majstore, jesi li ti siguran da znaš šta sve te reči koje si napisao znače? \'Ajde, al\' pošteno!
niste vi ni za jedno ni za drugo vi ste oba za ku**c
je nesretan covjek! HaHaHaHaHaHa
TADIĆU JEL MISLIŠ OVAKO KROJITI BUDUĆNOST SRBIJE: http://tinyurl.com/cypws7t
komsije eve su to ista govan samo drugu pakovanje!!!
Ko god da pobijedi, pobijediti ce pravoslavni fundamentalista i terorista jer SANU teroristicka organizacija obojicu drzi u saci da provodi velikosrpske hegemonisticke ideje.