Članstvo u Evropskoj uniji
0
Tadić: Srbija je zaslužila status kandidata
Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jah, srbija je zasluzila glogov kolac i totalni nestanak, primitivci su srbi i manje od toga, srbi su najagresivniji i najopasniji drustveni divljacki soj !
Drzava SRPSKOG BARBARSTVA, ETNICKIH CISCENJA I VJECNIH ARESORA je STO PREDSTAVLJA SRBIJA ODUVIJEK ! Kad je EU- i srbija, barbarska patoloska zajednica u.bica, profesionalnih siledzija i kolj.aca JEDNA NORMALNA DRZAVA za sve ljude koji imaju i malo svijesti i casti TO BI BILO sramota i OPASNO pribliziti im se, JER NIKAD neznas GDJE CE SRPSKI VAMPIR poceti svoje barbarstvo , boris tadic je obrijani c.etnik...........oduvijek bio ! NISKO SI PALA EU-o, NISKO !
evo samo što nisu u EU, daj ba manite se šuplje
A, ne, ne! Prvo Vojvodina, onda Sandzak pa tek onda status za status kandidata. Sem toga sta ce Srbija u EU? To je samo za civilizovane narode i drzave.
@sarajlija u usta te nepismena pomoČi=pomoĆi, sanĐaka=saDŽaka...u usta te ba l i jska. S R B I J AAAA!!!
Srbijanski komentar: Hrvatska izabrala Zorana, Slovenija izabrala Zorana, a mi našeg Zorana ubili,...
KADA PLATI ZA SVO ZLO KOJE SU UČINILE SVOJIM KOMŠIJAMA I SUNARODNJACIMA. -TREBA ODGOVARATI ZA ZLO NANEŠENO HRVATSKOJ -TREBA ODGOVARATI ZA BH, I POMOČI DA SE OPORAVI OD RATA I DA UKINE RS, I SVE ONO ŠTO JE SRBIMA RATOM DATO. -TREBA ODGOVARATI ZA RATNE ZLOČINE NA KOSOVU -TREBA RIJEŠITI PITANJE SANĐAKA -TREBA RIJEŠITI PITANJE VOJVOĐANSKIH MAĐARA
zasluzila je kitu preko zvalja
Zaslužila je status agresora i saučesnika u genocidu.