Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@Srbin iz Beo... - ko nas bre zavadi? @Herceg-Bosna - Blaž Kraljević! @Tadiću - pogledaj pod Srbin iz Beo...
Samo ostetu isplati pa se onda izvinjavaj. Nemoj lopovluka. Nekada masovni pokolj, pa izvinjenje eheeeeeej, stani malo stoj vojnice moj.
Ima dve vrste ljudi, jedni kad ostanu bez argumenata ćute, a drugi pokazuju svoju primitivnost! Tvoja konstatacija da sam ja bolestan je verovatno stručna analiza nekog ko je završio smer neuropsihijatrije i imao praksu u bolnicama??? Kojoj vrsti ljudi pripadaš najbolje se vidi iz tvog komentara.
Ti si bolestan, mada mislim da je u tvom slucaju nemocna
Tebi je najbolje da ostanes u Beogradu. Ne dolazi kod nas u BiH.
Eto sad je Hilari Klinton prozvala Tadića \"LIDEROM EVROPE\". Da umreš od smeha!!! Nisu to ni Merkel, ni Sarkozi, ni Putin već neki Tadić - ha,ha,haaa!!! DAKLE, MOŽDA JE DOBRO ŠTO SE TADIĆ OD OCA CRNOGORCA I MAJKE HRVATICE I IZVINIO, JER I MILOŠEVIĆ JE BIO CRNOGORAC, KAO I TADAŠNJI PREDSEDNIK SKUPŠTINE SRBIJE BOŽOVIĆ, KAO I PREDSEDNIK VLADE ŠAINOVIĆ. Izvinio se Tadić i u ime svoje majke, hrvatice, valjda zato što je Tuđman svesno napravio prvo provokacij u Borovu selu i Vukovaru a onda ostavio namerno one zenge u Vukovaru bez municije da ih sravni JNA. Ili se Tadić izvinio što je Anton Tus bio komandant RV i PVO u vreme kad je JNA najžešće bombardovala potez od Zadra do Šibenika? Za neznalice - posle je Tus bio jedan od tri najvažnija Tuđmanova generala. Valjda su i to u Karađorđevu dogovorili, baš kao i ceo rat. Ili su ceo rat smislili negde daleko, preko ATLANSKOG okeana? Nego Bakir reče u kameru B92 da su se njegovi prezivali na IĆ i da su promenili veru pa dobili Adu Ciganliju!!!
Ti što se lažno potpisuješ kao Srbin u najboljem slučaju možeš biti Nataša Kandić. Mada si verovatno neki Hrvat koji živi u Beogradu ili Vojvodini pa bi nama koji smo 100% Srbi da deliš lekcije. Ili ti je pogodilo ovo oko crnogoraca kojih je pun Beograd i koji su došli nama da vladaju. Mada može da se desi da si jedan od milion Srba koji nikad nije pročitao ništa iz istorije a kome je verovatno najveće životno dostignuće učešće na Gej paradi! A ARGUMENTI SU TI NA NIVOU MALOLETNIKA BEZ PRAVA GLASA - TAČNO TADIĆ JE IZABRAN NA IZBORIMA, BAŠ KAO ŠTO JE TAČNO I DA JE NA PRVIM VIŠESTRANAČKIM IZBORIMA U SRBIJI POBEDIO APSOLUTNO SPS I SLOBODAN MILOŠEVIĆ. Tad nije bilo izborne krađe kao 2000. Hoćeš da kažeš da je jedan narod glasao 1990. a drugi 2000? Ne to je isti narod. A sasvim slučajno su i Milošević i Tadić bili veliki prijatelji Amerike. Sasvim slučajno je Milošević živeo 4 godine u Njujorku i sasvim slučajno su ga ameri prozvali posle Dejtona \"faktorom stabilnosti Balkana\".
Srbine, ti u BG samo zivis. Poreklo ti je mozda bas iz tih krajeva. Tadica je izabrala vecina nas glasaca i nije tvoje da mu brojis krvna zrnca. Ti si izmet koji nije vredan vazduha da dise. Tadic se izvinjava u ime nas normalnih koji ne podrzavamo nicije zlocine, pogotovo ne svog naroda. Hvala mu, danas je on najveci covek na svetu. Zlocin se ne moze opravdati zlocinom. Takve kao ti smatram otpadnikom svog naroda i potencijalnim zlocincem. FUJ SI
Ma*rsssss pas*ce genocidno!
daj balavac beogradski sta lupash .. koji su to rat srbi dobili,i koga su to oni pobjedili!??? sinko prvo nauci razliku izmedju vjeroispovjesti i nacionalnosti,pa ces onda skontati da bosanci nisu samo muslimani ..
Stalni pokušaji falsifikovanja istorije imaće jednog dana svoju posledicu. Ni danas u Srbiji ovo izvinjenje niko ozbiljno ne shvata a pravu težinu tog čina ćete videti kad predsednik Srbije bude Srbijanac a ne ovaj jugosloven i prijatelj Hilari Klinton. Dakle, SRBIJA SE NIKAD NEĆE IZVINUTI ZA NEKAKVU OVČARU KOJU HRVATSKA PROPAGANDA I ZAPADNI MENTORI PREUVELIČAVAJU! DANAS US POLOŽILI VENCE NA GROB 260 HRVATA. E ZABOLE NAS ZA 260 HRVATA ZATO ŠTO VI STALNO SMANJUJETE BROJ ŽRTAVA JASENOVCA, NOVE GRADIŠKE I JADOVNA. Stalno ponavljate laži kako je \"velikosrpska\" i jugoslovenska kommisija preuveličala broj žrtava Jasenovca. Predsenik bio Hrvat Tito, zamenik mu bio Slovenac Kardelj a istraživanje broja žrtava Jasenovca pokrenuo KP Hrvatske čiji je vrh bio 99% sastavljen od Hrvata. I komisija bila Hrvatska. Dakle, HDZ i država Hrvatska danas tuže Srbiju za nekakav genocid a Hrvatska nikad ni kunu, ni evro nije dala porodicama pobijenih u Jasenovcu. Svi ste vi Sanaderi.
Nije glavna stvar u izvinjenu već u stvaranju bolje budućnosti. A bolje budućnosti nema na lažima prošlosti! Danas je potpuno jasno kako se završio rat u SFRJ. Hrvati su pobedili Srbe, a Srbi su pobedili Muslimane. Međutim prestankom oružanog sukoba rat se nije završio. Za svo posleratno zaostajanje Balkana je kriv HDZ. Vladaju Hvratskom 18 godina, apsolutno vladaju njihovim medijima i što je najgore nastavljaju rat protiv jednih i drugih, ovog puta je to medijski rat. Rezultat HDZ se danas vidi - hrvatski ministri po zatvorima, ogromna korupcija i lopovluk i iseljavanje 100.000 hercegovaca iz Bosne. Možda Jadranki pošto joj se ljulja vlada nešto znači ovo izvinjenje Tadića, možda im je ovo potrebno da bi prikazali EU kako imaju dobru saradnju sa susedima i da konačno jednom završe pregovore i pristupe EU. Ali koliko je nama Srbima do tog izvinjenja možete zaključiti - Tadiću je otac Crnogorac a majka Hrvatica (i žena mu je Hrvatica). Dakle, nije vam se izvinio Srbin!!! Niti Srbija.
Ma vidi malih balijica što im je vokri kad se mi i Srbi mirimo...jadno...do grla ste u jadu,žao mi vas...
Dzaba ti Tadicu sto pokusavas biti dobar, kad ti je nacija genocidna i ni za 1000 godina nece biti normalna!
Zasto nisu kaznili zlocince koji su napravili \"Vukovar\". To je pravo pokajanje i izvinjenje, lako je bacati prazne rijeci okolo. Gdje je Goran Hadzic?