Čestitao građanima kandidaturu
0
Tadić: Otovorena su vrata prosperitetu
Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@ Tadic jesu otvorena moj Borise, ali preko ledja Srba iz RS i Srba sa Kosova... mutavce, kad smo mi to imali ikakve koristi od Evrope gluperdo...samo su nas porobljavali a kad smo im trebali, lozili nas da ratujemo i ginemo...bljak EU
Otvorena su vrata Cetnistvu.A,Zlaja potrcao da ti cestita kao pravi papan.Neki dan i sluzbeno priznao RS svojom posjetom kao MVP.
Svaka chast Tadicu...da i nasi krenu ovim putem...Cestitamo.
vama Bosnjacima nije lahko. Sad cete jos u vecu depresiju! :)))
Dosta se srpska sotonska crkva izzivljavala na sve narode Balkana, pogotovu na Bosnjake, e red je sad na katolike i protestante Evrope. Zmiju sotonu srbiju koju je ta Evropa stvorila, izmisljenu naciju srba ce dokrajcit Evropu, sto sijemo to i znjemo. Zivi pa vidjeli !