Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Srbi sretan vam dan domovinske zahvalnosti
pa zlocin nego sta. nije se dzabe \"heroj Ante\" sakrivo bog zna gdje i sada sjedi u HAAGu
Doors, LOL Dobar si...
adddmiinee, nazimgu ti staru shupchino jedna. yeebao ti Abu Hamza sestru i ostalu ciigansku familiju pooganu
SENTINEL 03.08.2010. u 23:17 DA NAM DODJES PA SVE TO FINO OBJASNIS ? ?
@sentiel A i ti se cudis sto nece skontat, kad mu pises na engleskom, a on nije ni ovaj novokomponovani Bosanski savladao
A to da smo tamniji ne znam odakle ti to, ja bio u Tuzli skoro, i bogami ili je sunce jako na Panonskom jezeru ili je na Adi mnogo oblacno, jer mi tamniji od vas nismo
Svi ste vi SRBI koji pricaju SRPSKIM jezikom i ETO TI CISTOG DOKAZA ZA TO! Ali sumnjam da imas kapacitete da bi \"skonto\" ovo sta pise!
@EDO, Znaci mi smo poreklom iz Indije(cigani), a vi ste u stvari pravi Srbi sisli sa karpata? Imali smo cast a razgovaramo sa tobom, cistokrvnim Srbinom islamske veroispovesti. Ja ciganin plavih ociju i plave kose poreklom iz Turske te pozdravljam.
Posto si tkzv.Bosnjak sumnjam da ces da razumes ali eto da probamo ...i smej se sad svojoj glluposti cuj casti hahahahhahaaaa Against the background of European Y-chromosomal diversity, all Bosnian groups are closely related to each other, more than they are to non-Bosnian groups. In the PC analysis (Figure 3), the first PC shows that the three populations are genetically extremely close to each other, and closely related to other populations of the Balkans. However, the second PC tends to separate the Croat group not only from both Serbs and Bosniacs, but also from the Croats of Croatia. The variation at 28 Y-chromosome biallelic markers was analysed in 256 males (90 Croats, 81 Serbs and 85 Bosniacs) from Bosnia-Herzegovina. An important shared feature between the three ethnic groups is the high frequency of the \"Palaeolithic\" European-specific haplogroup (Hg) I, a likely signature of a Balkan population re-expansion after the Last Glacial Maximum.
Tko gubi, ima pravo da se ljudi. Uzivajte! Adio!
ma zaboli me znas sta ko je sta bio iako to nije tako kao sto ti pricas , ima si cast da razgovaras samnom . A jos za kraj ako vec pricas o historiji pa vi srbi ste nastali od evropskih cigana, zato ste pretezno tamni , tamniji u velikom prosjeku od nas Bosnjaka sto je bioloski dokaz da sa vama nemamo nista. A mozda ste i od turaka hahahahah
Edo dabogda se tebi zvao Radovan!!! Edo mi na cistu necemo izaci jer mi ne priznajemo nikakav ge.nocid jer da su to uradili amerikanci to bi bilo slavljeno kao najveca vojna operacija. Kaaremans zapovjednik u Srebrenici je reko da je to najbolje izvedena akcija sto je ikad video ali je kasnije zbog ... mako tu izjavu. Mi ne priznajemo nikakav ge.noci JER TO NIJE!! kako moze biti streljanje VOJNIKA U RA.TU GE.NOCID??????????? Niko ne osporava da je to vojni zlo.cin za koji vec nasi ljudi odgovaraju ali to nije i ne moze biti ono sto vi a posebno amerikanci hocete da se zove ne bi li nam nastetili a amerikanci ne bi li pokazivali prstom na dru.ge da se ne govori o njihovim 100 puta vecim zl.ocinima i pravim ge.nocidima i etn.ocidima i to zbog nafte! I mi ne mozemo izaci na cisto jer vi picite svoje a mi svoje samo sto mi znamo da smo u pravu jer u ra.tu ubiti vojnika NE MOZE BITI GE.NOCID!!!! Jeste vi NORMALNI!
Dobra Edo :D, ali ako dobije ime Osman, to znaci da je promenio vjeru, a ne krv, kao sto je i tvoja krv srpska i njegova ce biti. Kao sto su i tvoji preci kao poturice htjeli da budu veci turci od turaka, tako i ti sad hoces da budes veci hrvat od hrvata.
lignjoslav DABOGDA TI SE PRAUNUK ZVAO OSMAN