Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pozivala je vlada srbije na pregovore hehe..kakvi pregovori i kakva lupetanja pozivi od ratka markovica i prica o kulturnoj autonomiji kosova i neko je glup da ode na pregovore....do 89 godine kakva je kosovo imalo pravo ,autonomna pokrajina u sastavu jugoslavije..svoj sud svoju banku,vrhovni sud vladu policiju sve.....RS nikada zapad nece dozvoliti da se odcijepi nikada upamtite to.A Sandzak presevska dolina vojvodina uvijek ce biti vrsta pritiska za srbiju a dobit ce neku vrsu autonomije kao i vojvodina i presevska dolina kao i sandzak kao i tri opcine na kosovu..Zivi bili i vidjeli
Libo me racku
E usrali smo se da znas sad necemo spavati nocima garant. Čujem juče su boš.nje preuzele kontrolu nad imovnom RS lepo lepo svakim danom BIH sve lepša i jača to samo potvrđuje doslednost kada kažete da RS neće biti da da
Dragi S-r-b-i! Sve je to tačno što kažete. Niko nema pravo da pregovara sa državom unutar države, ali iza vas stoji gadna historija koju ste zabiljezili krvlju, U-bijali ste civile... i sto je najgore, ne stidite se, vec se ponosite s tim. Ovo sta sam naveo je jedini razlog sto vam se odvaja svako ko dobije priliku. Sandžak nije kraj, ex-yu države će vam se krvi napiti čim dobiju priliku!
RS-49% BiH, ima vladu, grb, zastavu, tri nivoa vlasti, ministarstva, drugu teritorijalnu organizaciju, postu, skolstvo i 1000 stvari jos...Srbi 38% stanovnistva u BiH... Sandzak (sluzbeno Raska oblast) je mala regija u Sriji bez politickog statusa, zauzima oko 5% teritorije a bosnjakla manje od 2%...od 6 opstina ukupno u Sandzaku vecina ste u 3, u ostale 3 niste...AJ SAD RAZGULITE Zar uopste mozete da pomislite da Sandzak ima neke sanse za otcepljenje pored ovakve RS? Srbija je zemlja jednog naroda, nije podeljena kao BiH, kapischi baaaa???????? Jednonacionalne drzave idu napred, takve kao vi pucaju!
A vi ste bez banja luke, bjeljien, mostara, trebinja i tako dalje.....prvo pocisti svoje dvoriste. Najverovatnije imas problema sam sa sobom jadni bosnjo bas mi te je zao ...ali ima leka i za vas i za tebe
jesmo li ili nismo Evropljani? To je pitanje oko gay parade. Ako jesmo, tj. hocemo biti dio, moramo postovati ljudska prava, slobode, razlicitosti. A ako nismo...pa ne moze sad jesam, sad nisam...dragi bosnje...to su evropske vrijednosti. ja se oduvijek osjecam evropljaninom i nicim vise. kako god cijela evropa, tako nek bude i nama. kao sto su evropske vrijednosti i da se politikom bave politicari slobodnim i demokratskim udruzivanjem, a ne hodze. izjasnite se jasno i glasno za sta ste.
ako moze gay parada u cijeloj evropi i civilizovanom svijetu, sto da ne...mene bas i ne zanima ko se s kim seksa. a tebe ako zanima...onda si poremecen.
nismo mi krivi sto imamo vas...
pa eto dobro, onda samo: UN rezolucija, Mitrovica, Novi Pazar, bez kosarke ali zato sa GAY paradom
kako ima veze srbska crkva citavo vrijeme sa politikom u BIH?
Tako i nas predsjednik Komsic kaze.......niko ne moze razgovarati sa drzavom niti je djeliti !!!!! SIKTER.................
sto se tice ovog hodze, nek se moli bogu i ne mijesa u politiku, tako je to u Evropi. Vjera i drzava nemaju veze. A oni sami imaju izabrane predstavnike u vlasti.
eto, ovaj me nasmija sa kosarkom...Srbi cetvrti u svijetu u kosarci, a njih nigdje nema, a on to smatra neuspjehom??? Samo se ponekad pitam jesmo li mi s iste planete, \"neki\" i opet \"neki\", jel to stvar neznanja, neobrazovanja, sta je to?
jes ga S.R.B.I puse svuda u zadnje vrijeme: UN rezolucija,Mitrovica, kosarka, Novi Pazar...........