"Linija koju neće preći"
0
Tadić: Nema uslova da priznamo Kosovo
Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hočeš Tadiću hočeš he hehe hehehehe
PATRIOTI BOSNE I HERCEGOVINE POEN ZA POENOM KRVOLOCNA SERVIJA DOKAZUJE DA JE BILA GLAVNI ORGANIZATOR I ARHITEKTA-LOGISTICAR...::: GENNOCIDA NAJGORIH RATTNIH ZLOCCINA SISTEMATSKIH MASIVNIH SILOVANJA KONC.LOGORA KULTUROCIDA URBANOCIDA PLJACKE TRGOVINA BJELOG ROBLJA I LJUDSKIH UNUTRASNJIH ORGANA TERORISANJE I UBBIJANJE TRI IPO GODINE GRADJANA SARAJEVA ATETNTAT NA HAKIJU TURAJLICA UBBISTVO AVDE PALICA KONSTANTNA AGRESIJA SE NASTAVLJA OD S.A.N.U.- KRVOLOKA SERVIJE...!!! REVIZIJA TUZBE PROTIV KRVOLOCNE SERVIJE KO I NJENOG PREDSJEDNIKA VOJVODE CETTNIKA BORISA TADICA KOJI VISE OD DESET GODINA LICNO STITIO A TO I NASTAVLJA KRVOLOKA-MONSTRUMA SERVSKOG VAMPPIRA RATKA MLADICA...!!! USTAJ BOSNO...!!! ZAHTJEVAJ PRAVDU I ODSTETU...!!!
Ma nek bi vi TURCI priznali Kosovo, iako nemate sta da jedete jadna vam BOSNA, izadjite iz tudjeg dupeta! BILO VAS JE DOSTA SVIH OVIH GODINA, VASE VRIJEME JE PROSLO.
istorija se ponavlja,sada su Srbi jos slozniji,ovo jos malo pa opet ce doci na svoje,a bosance neka guze siptari i sandjaklije,kao oni su muslimani hahahahahahahahahaha,uzese im zemlju i vladaj kako je to smijesno ali neka im kad neznaju da Srbi nisu bas za sve krivi,samo lagano BIH je vec podjeljena i jos ce se dijeliti!!!!!zao mi je bosanci sto se uvijek prodate ali to vam je u krvi!!!!
Monday, Dec. 13, 1993: Karadzic remarked to Milosevic and Mladic: \"Now is an opportune moment to end the war. We hold 75 percent of the territory; we will gain a route to the sea through political means. Sarajevo is the key to victory.\"
servi il su ubbice, ili siledzije, ili lopovi ili lazovi...!!! a ima ih na stotine hiljada sve to cjelokupno...!!! servi= terrorizam i nasilje...!!!
Ko te pita sta ti hoces, nego sta moras uraditi, tako je bilo i za mladica.... Veliki jedu male, tako ti je to u divljini ,,,,.....,,,,,
Srbija ne priznaje haag, kosovo...sve sto ne ide u njihovo korist i sto je po zakonu oni ne priznaju...ma ko vas pita za zdravlje...Hvala Bogu pa imaju vece sile pa se nista ne pitate, zato mozete mahati usima..heehehehe
Ovo mu dodje ko ono \"nevina sam, al me trpaju u anus\" E moj tadija, vredjas si inteligenciju!
Jedina mogucnost jeste unija sa Rusijom i selidba u Sibir, gradite novo Kosovo tamo.
ah....priznali ili ne Kosovo je nezavisno i zato se prestanite brukati sa tim izjavama i ti i \"Bosanac\" Jeremić
Jok neces... hehe... palamudisi ti... Ali kad napravis 99 koraka da dodes do EU-a, napravit ces i taj zadnji ...
jel ovo znaci da bi uskoro mogli ocekivati priznanje kako kosova tako i republike srpske?
Gotov je dobrica sjeme mu po_se_rem!
http://www.vesti-online.com/Vesti/Srbija/142438/Dobrica-Cosic-primljen-na-VMA
C*r*k*n*i P_I_C_H_K_O !!!!!!!! C*r*k*n*i P_I_C_H_K_O !!!!!!!!
Ma nema od Kosmeta nisa, kao ni od Bosne hihihihihi, 24 % ima da se ubudjate hihihihi