Komentari (87)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U Srbiji zlocince ne velica vlada, nego crkva. Vlada je zaduzena za njihovo skrivanje.
a to sto ste vi sve vrijeme krili zlocince i njih ko svece dizali to je nesto drugo ili ? prvo ocistite svoju avliju pa se onda tek javi !!!!
Kada pogledate komentare onda je izjava Kosorove postigla cilj. U pitanju je ponovo sukob na relaciji Beograd-Zagreb a kao i obično njaviše se svađaju u Sarajevu. Mučnite glavom dragi prijatelji. Da nekima u Sarajevu i Zagrebu ne valja ama baš nijedan Srbin to više nije nikakva tajna ali sve ima svoje granice .Boris Tadić nikada nikoga nije uvrijedio niti je izrekao bilo šta što nije u funkciji pomirenja i zbližavanja ljudi, ali je uvijek meta vrlo oštrih napada i neutemeljenih kritika. Očito da bi neki voljeli da na čelo Srbije sutra sjedne Šešelj pa da i sa druge strane ponovo reinkarniju ratne spodobe i mentalni bolesnici koji su doveli do sukoba i koji samo u ratnom ludilu vide svoju šansu. Izjava Kosorove trebala bi biti predmet našeg pisanja a ne istorijski korijeni sukoba među tri naorda na ovim prosotorima. Uostalom u Hagu su osuđeni svi srpski predsjednici i ratni komadanti zbog onog što su činili dok su neki iz druga dva naroda izvukli dupe.
Da Tadiću, samo postoji ogromna razlika između onih koji su optuženi; jedni su bili u ulozi agresora, osvajača i činili su zločine na tuđoj teritoriji (to su srpski ratni zločinci) i njihovi zločini su počinjeni PRVI. Nakon toga, desili su se neki drugi zločini, e to su ovi koji su branili i oslobađali svoje zemlje od ovih prvih i tu je ogrona razlika. Ovi prvi su trebali osvojiti teritoriju i u tom slučaju bi bili nacionalni junaci, ali pošto to nisu usojeli, otpisani su. Ovi drugi su oslobodili svoju zemlju i postali nacionalni junaci. E tu je razlika, ali da nije bilo ovih prvih, ne bi bilo ni ovih drugih!
sta hoce tadic oni su stvorili i odbranili se od srbijanske agresije i djeca u obdanistu znaju da je milosevic i njegovi saradnici zapoceli rat u jugoslaviji sta cete sad ode kosovo sace i vojvodina a bogami i sandak
gogipfc Ti tvoji pretci nisu bili Srbi nego su bili Bosanci pripadnici pripadnici pravoslavne,katoličke ili bosanske crkve.Radi informacije pročitaj teme o vremenu nastanka nacija
Cuj osudio? Sta je osudio? Hoce li osuditi i Partizane i Saveznike koji su pobjedili Fasiste u 2 Svj. Ratu? Gotovina oslobodio HR od politike Velike Srbije i to je to i HR ima puno pravo da to slavi - doslovno do smaka svijeta! To on kaze, reda radi, da ono pokaze nacionalistima u Srbiji da ima petlju da digne glas ali dzabe mu!
Oluja bila i prosla-nekom gorak poraz a nekom slatka pobjeda sa okusom kolateralne gorcine-kako god okrenes Jaca se pobjedonosno kurchi dok Boris dobiva popizditis
Duvajte ga!
ovdje je najbitnije da je oluja bila , da smo rašćerali srbsku bandu , a sad nek se koprcaju.......
Ma ne sekiraj se Tadiću. Kosorka djevojka je ovo rekla samo zato jer se bliže izbori. Kad izbori prođu, opet se neće sjetiti Gotovine i ostalih 4 godine.
@ Nemeses nisi ti sav svoj kakav je zlocinac Dodik de mo objasni kugo nepismena.
@nuky da ti drzis do posta i Ramazana ne bi ti jarane ostavio takav pakostan i zajedljiv komentar.
a jel? a jel to oni vas napali pa se vi branili il je bilo obratno? eto zato nikad nece biti bolje, sto lazete svi do jednog
TADIC JE 46 LJUDI U HAG PREBACIO...ZA NEKOILKO GODINA...SVE STO SE OD NEJGA ZAHTEVALO UCINIO JE TO ZARAD SRPSKIH INTERESA.
Bijedo kr.volocna servijansko-ruska......pa nema vecih zlo.cinaca, ge.nocidasa i mon.struma-tero.rista od vas serva.........! Tadic je cisti ter.orizam i ag.resija...!
Sa lupa ovaj tadic , licni cuvar najvecih mon.struma u Evropi, sr.atka mladica i gorana hadzica...?!