Komentari (69)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ya se nadam da cesh se :Ti ;naci u Hagu,posto si licno ti prouzrokovao krvoprojice na svim prostorima bivshe Yu-e,a na semo u Sarajevu i Srebrenici!!!pozdrav iz\'REPUBLIKA SRPSKE\"
Gos.Tadich,bi tebi vrlo rado izashao u susret,te;ti;ispunio sve zelje,samo ga je -nazalost preduhitrio Naser Orich,pa te kritikovao iz Zepe i Kravica,Poshto je tu bio na duznosti i zlocin cinio!Veliki pozdrav iz\"REPUBLIKE SRPSKE\"
@ [email protected] TVOJE JE DA SE J E B E S ZA PARE U DANSKOJ A NE DA VODIS POLITIKU
za@ bg rule razbili ste vashom hegemonijom onako lijepu zemlju kao shto je bila yu i pocinili zlocine kakve evropa ne pamti od zavrsetka 2. svj. rata treba da vam se stidi deseto koljeno.... pa staces kada ste karadjordju odrezali glavu pa je odnijeli sultanu....eto kakav ste vi narod...samo se lazima hranite ....
Steta sto BiH nema barem jednog politicara ovog kova. Dodik je obican papak, lopov i seljacic iz Laktasa, Silajdzic kofol nesto se brine za BiH a ustvari se brine za sebe, Tihic je postenjacina i svasta bi nesto ali nema snage nizasta, a Covicu je najbolje da uzme najbolji svjetski odvjetnicki tim jer mu zatvor ne gine.
@B grules...sta si ti zrtvovo u Hrvatskoj i za koga,pa sto niste to odmah 91,sa manje zrtava,nestalo JNA i podrske pa ste tamo popusili,kao ne bih vi uzeli Hrvatsku da ste mogli,,,jadne vase pobjede,jado jadni...
Ebo nanu svoju krepalu. Treba ga posuti krecom kad krepa. I zabiti glogov kolac.
Onda nekom drzi predavanja...koja ironija...to mu onaj sotona iz vatikana omogucio!!!
Protjerao 520 000 ljudi, a pobio 2000!!! I pisacu do sudnjeg dana, samo nemojte pustiti!!! Dok vam ne dojadi.
Pita jedan ujko iz haga za onog sto mu spasava debelu dlakavu
Njihova ljubav traje taman toliko koliko se trebaju udruziti protiv Srba, kad ne treba, poklase se ko bijesni psi!!!!
To je sado-mazo ljubav, sta ces kad ih je Svevisnji napravio sa greskom u genima!!! Vole se do prvog trna.
Vidi cvjeća što voli baštovane.
Stara, izd.rkana, izlapjela, mega zlocinacka ustasetina!!!
stavim ti ga staroj sa ledja ove vase vole obrezane...ko je bolan zrtva?zar ne vidis da ste svedeni na beogradski pasaluk?ode slovenija,hrvatska,bih,crna gora,kosovo..izgubit cete sandzak i vojvodinu,nepismeni ste,prljavi,zivite u 14.vijeku,vama je zlocinac heroj...srbija je sinonim za ludnicu,omladina bjezi trbuhom za kruhom,ostaju samo seljaci kao sto si ti..vi ste pichke kukavice,jad i bjeda koja je izgubila svaki rat..vi se hvalite porazom?! na kosovu i pretvarate je u pobjedu..vi ste proglaseni kao najglupji narod u evropi..cime vas hrane da mi je znati..