Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Žiku ovog gori režim do Slobinog dijete drago ja ne znam šta vama balavurdiji popovi danas pričaju ali kako ste voljeli Slobu onomad kad ste krenuli u oslobađanje vekovnih ognjište e brale to nema ni u Sjevernoj Koreji
Ne daj da te pokolebaju, jesil predsjednik ili nisi.
Kako je odvra.tan ova izd.ajica ovaj americki dup.eliz.ac sramoti Srpski narod sa svojim kukaviclukom a nije ni Srbin pa kad cemo mi vise da se spasimo tih NE-SRBA kao vladajucih mafije crnogorske i ostale gam.adi koja nam unistava naciju. JOJ TADICI DOCI CE DAN KAD CES DA VISIS SA JAVNE RAZSVETE RADIS SVE STO NAROD NECE RADIS SAMO TO STO AMERIKA EU I PEDE:RI HOCE GORI REZIM OD SLOBINOG JOS SU MEDIJI TAD IMALI VISE SLOBODA NEGO DANAS A KO FOL DEMOKRATIJA CEK CEK SVE DO JEDNOM!
Opet se provuce mali Pozdercic
ko prizna Nobelovu nagradu neće mu kina otplatiti dugove.......ha ha ha
Ja v l a s k e demagogije... Fuj... bljak... Prica za naivne.
ljute se ovce prema zeki a medzed miri situaciju
nemoj te se svadat braco vlahudijo
Uhodani tandem kao i u ratu Milošević - Karađić,varaju sami sebe...nema od smjene ništa