Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
poslije 94 priznanja republike Kosova koliko je dobilo do sada Tadic prica o kriminalu reci svojim sunarodnicima da je Kosovo nezavisna drzava i da njeni organi mogu i moraju se suprostaviti kriminalu na sjeveru zemlje...
Radim u policiji na Kosovu vec 4 god. Mogu slobodno reci da u preteklim godinama nije bilo toliko osumnjicenih pripadnika albanske koliko je sada osumnjicenih Srba u sjevernom dijelu Kosova. 90% njih se bavi svercom ili kriminalom, a 30% jakim i organizovanim kriminalom povezanim sa vlastima iz Srbije.
Prestani slati onog malog jeremića ovamo u Bosnu bez najave državnim institucijama BIH. Pa znaš da ta privatna sijela sa dodikom samo štete. Sve što njih dvojica mogu ispričati i dogovoriti ne pije vode, samo iritira, a ti gubiš kredibilitet ozbiljnog političara i predstavnika zemlje osuđene za genocid i razna druga zla, koji eto kao pokušava promijeniti taj negativan imidž. Na ovaj način ga dalje kaljaš i srbiju spuštaš u dublju kaljugu, a što si dublje, teže se i sporije izvlači. Normalno se diše tek kad si na površini, upamti!
Valjda si mislio reći, \"Globalni kriminal u Srbiji valja suzbiti\"! Kakve veze imaš sa R Kosovom i zašto bi te zanimalo stanje u drugoj državi? Valjda si ti predsjesnik Srbije a ne Kosova.
jest jarane, treba sve srpske stranke dekretom ugasiti ili povuci van kosova, pustite ih da malo disu.
IS OURS !!! http://youtu.be/6-3X5hIFXYU
Ko o postenju...ku.rva o postenju...jadnice...od najvecih kriiminalaca i rattnih zloocinaca servo-serba cijela zemaljska kugla ispasta...!!! SIKTER...!!!
E moj Tadliću šta lupetaš, bolje ti je da priznaš da je kriminal od vas, smrda, i da čitav svijet zna za to. Ti, ko bajagi sada držiš nekome predavanje. KOME ? Smrdima, drugima nemože proči.
Tako je to Tadicu kad za protivnika imas vece lazove i kriminalce od vas samih. Lako je tebi bilo sa Hrvatima i Bosnjama.