Komentar bivšeg predsjednika
0
Tadić: Dačić neće biti dobar premijer
Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa Irineja s leđa uvatim za bradu i rolling in the deeeeep
Sad mi žao što nisam išao na Gazimestan bilo ko na nudističkoj plaži. Maljavi Banjalučani za polizat im.....prste
Što se ova dva pederčića kikoću..
@Vlado Grozni hihihihihi ;))
ti dam ti dam ti daaaam hihihihihii
demografska eksplozija ce unistiti muslimane do polovine ovoga vijeka
Jao zar i ti sine commi? Ima nas već za jedan vlakić, pik ja prvi iza lokomotive :)
dolazi umjesto incka
Gosp. Tadiću, Vi ste prikriveni nacionalista, a ova dvojica (Nikolić i Dačić) su otvoreni. Dakle, ako postoji Bog, a vjerovatno postoji, stigla Vas je kazna zbog dvoličnosti prema Bosni i Hercegovini.
servijaneri: Za 17 godina izumrlo čak 377.000 u odnosu na rodjene Za narednih 17 godina nestaće još 510.000 srba Srbija, zbog negativnog prirodnog priraštaja, svake godine izgubi 30.000 stanovnika Statističari su već izračunali da će, ako se ovako nastavi, Srbija 2060. godine imati 1,5 miliona stanovnika manje nego danas. Sa srpskog sajta dakle nisu bosanski podaci vec srpski http://www.pressonline.rs/sr/kolumne/story/85123/Srpsko+nestajanje.html sve u svemu ostat ce ih manje od bosnjaka a mi cemo rasti u eksplozivnom baby boom, skupa sa albancima uspostavit cemo ilirsku dominaciju na balkanu free balkans od turskih kopilana servijanera sami ce izumrijeti kao dinosaurusi XD
Ovo je super. Nadam se da ce se ovaj non stop svadjati s eu. Za kosovo je reko da se nece odreci. Bice belaja na relaciji smrdija-eu.
realista koji ti je nik na LGBT Serbia? Ja sam tamo Slađan Cakani
@Vlado Grozni Ne brini se i mene su tako zahebavali jer sam homić ali sam navikao. A čak su me zvali i \'retardista\' neki pojedinci.
Dacic je pravi politicar za Srbiju a ovaj nek ga duva
mrs. svi ste isti.