Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
\"povijesno pomirenje između Srba i Albanaca,\" HAHAHAHAHAH SMRDLJIVE SIPTARE SAMO MAJKE NJIHOVE VOLE JER SU IH RODILE ONE. I NIKO VISE NA SVIJETU OVOM. KO SUPROTNO KAZE -LAZE!!
isto ce te kada i bsnjakistan - nikada!
Polako bre Mile! Ima ti da se nacekas. Mislis mozes celom svetu da zamazes oci sa jednim (S)erojem . Kazem ti bre kad ces u EU: KAD NA VRBI GROZDJE RODI.
Koja providna politika Beograda. Zanimljivo bilo sta bi odgovorio sta je bilo sa Hrvatima iz RS. Bosna nije jednodtavna ali lakse joj je kad se ti ne brines i ne analiziras je Tadicu. Ovo vazi i za Hercegovinu. Bas me zanima kako ce na ovo ove nase tute od poiticara odgovoriti.
ma i jest najbolje tako. hrvati hrvatima, srbi srbima.
jel ovo on kaze da ne zeli bosanske srbe u srbiji