Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Švicarci su najveće fašiste na svijetu. Recimo smeta im minaret na džamiji, a meni ne smeta ni minaret ni zvonik od crkve. Uopšte mi ne smetaju vjerski objekti. A što se tiče azilanata pa kad bolje razmislim ne bih ni ja bio sretan da mi dođu kakvi crnci i tu se nakote, pa svoju kulturu da forsiraju. Nisam rasista samo kažem da svako treba očuvati svoju kulturu, pa na kraju i rasu jer bijelaca je sve manje..Nemojte me pogrešno shvatiti crnci su ljudi po svemu jednaki bijelcima, čak su fizički jači od nas. Samo se bojim da u budućnosti naša rasa ne nestane.
Ma ja, Svicarci nisu islamofobi isto kao sto i ti nisi rasista.
Znaš li ti razliku između rasizma i zabrinutošću za vlastitu rasu? Bijela kuga hara Evropom..Treba crncima dati pare samo neka ih na njihovom kontinentu.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)