Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
saberite i oduzmite iznose, i vidjećete da se kriminal isplati
*e-b-a-l-a vam ona m-a-tere-shine koje vas okotise. nosite ovo *o-vno sa portala. ona vam vijest? s*ram vas bilo
Ovo je uzas,ali ima veceg uzasa od ovog a to su nasi dragi Bosanci koji i pored svega slusaju ovog idiota od zene!Ja mogu razumiti da se mozda nekome svida ova vrsta muzike al od ovakve zene koja velica idiota kao sto je Arkan koji je ubio toliko ljudi,toliko zena ostalo bez muzeva,toliko djecice bez oceva!!Vjerujem da dragi Bog sve vidi i kad tad sve ce doci na svoje!
Koliko je kroz nju prošlo k.u.r.č.e.v.a ni vagon nebi mogao pvući! Treba nju u Hag! Koliko je kriv njen muž krvolok toliko je i ona!Te pare što je platila kauciju to su pare od klanja i pljačkanja po BiH i Hrvatskoj.
obicna serrvska genociddna drrolja....proso je preko nje i valjak i dizalica...a bome i serrvskih ratnih zloccinaca...!!
serrvska napuhana silikonska drolja ima para...a kako i nece kiliko joj je krvolok muz opljackao zlata i para bosnjackim i katolickim zrtvama koje je pokllao...
Ceca je legenda
sve ima svoju cijenu...fuj
To Ceki kraljice! Haj nam sad dodji na Kosevo!! :)
DAO JOJ DODIK PARE JER MU JE PJEVALA ZA SDS !!!!!!!!!!!!!!
Da sam krala, krala sam. Sve sam zivo pokralaaaa. Preslo mi u navikuuu...od kad sam bez tebe ostala.
Gledajte svoja posla pametnije je
Film se zove \'\'Lov u Bosni\'\'
NAJVEĆA C.I.GANSKA k:u:R:V:A NA PLANETI,ALI NIJE ZATO ŠTO JE PRIJE RATA KAO 17-GODIŠNJAKINJU J.E.B.O KOMPLETAN NARODNI ORKESTAR NA ILIDŽANSKOM FESTIVALU NEGO ŠTO SE DOČEPALA TUĐEG NOVCA I ZLATA POPRSKANOG KRVLJU NJENIH VLASNIKA.PROKLETA BILA I TI I srbija.
Ukrala oko 5 miliona, a platit ce 1.5. O, j...m te pravdo, vraćam index i odoh u kriminal.
eto bijedo, ovo je sigurno od vasih para platila ovo!! ustvari nije sve jest 10%! hebala vas ceca!!
Samo vas gledam.