Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma smrtna kazna...nista manje
Nije zlocin braniti svoje. Da je i nama bio barem jedan Ante Gotovina, da u dva mjeseca rijesi situaciju. Sada bi i mi bili na putu u EU a ne bi gledali i slusali traktoristu Laktasenka. Drzi se generale!
Neka vam je Bog na pomoci !!! Cisto i postenu su branili svoju zemlju i grudu od Dubronika do Vukovara isto ih je zlo snaslo kao i nas u BiH. Drz se Ante svi smo uz tebe!! Hrvatska a i BiH ce ti vjecno biti zahvalne za Oluju i Bljesak!!
DRŽ TE SE GENERALI HRVATSKA JE UZ VAS... OPET ĆE SE GUSTA MAGLA SPUSTITI... NEKA VAS ČUVA DRAGI BOG I GOSPA MEĐUGORSKA, A BANDI AGRESORIMA ĆE SUDITI BOG.... HRVATSKA ŽIVI VJEČNO, ANTE ANTE SVI ZMO ZA TE.....
ma je ja na farmi pilica radio sta sam htio, nene iz srebrenice zahvalne
jedini njihov zlocin je sto nisu tu bagru pobili nego su ih nama poslali da se mi sa njima zaj.ebavamo.
najmanje 35 godina za take zlocince.