Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Istinsko, nepatvoreno vjerovanje u Boga, u čovjeka, u dobročinstvo, u pomoganje i praktikovanje istog nikome zla nije donijelo niti će donijeti. I to ne isključivo i nužno praktikovanje u smislu molitve, odlaska u džamije, crkve i sl. Već ono istinsko praktikovanje u životu, prema drugome i drugačijem, prema rodbini, komšiji, radnom kolegi, teti iz granapa, čiki na benzinskoj pumpi, prema, životinji, prema svom i tuđem imetku. Da ljudi zaista praktikuju ono što bilo koja od religija nalaže, ne bi imali vremena za gluposti i budalaštine koje svakodnevno rade, a u teoriji nema većih vjernika od njih.
http://www.youtube.com/watch?v=dQQncFKM3pU
Poruka na kraju videa,predstavlja prave ortodoxne Albanske vjernike,a ne poput srpskog pravoslavlja koje se stalno koristilo u zlocinacke svrhe
Jedan veliki covjek. Postuje sve vjere.
Čovjek kojeg bi mog'o slušati, satima !
Slazem se.
Imao sam srecu da ga upoznam ... 7 dana nakon toga me raja pitala sta mi se desilo ...
Bosnjacka realnost , istina i nacin razmisljanja
Hafiz Bugari je jedna velika ljudina. Čovjek glasa koji je milina slušati, čovjek koji ima znanje i to samo njemu svojstveno prenosi.
Veliki čovjek da su svi kao on svijet nebi bio ovakav kakav jeste MašAllah
Sulejman Shqiptari
treba govna najuriti napolje. pogani onako lijep grad
Nema kruha od trabunjanja :)
Da Allah nagradi hafiza
infarktVzar si se pronasao u tome....nije ti niko kriv što lopataš ko ni meni :D
Kutak za vas trenutak:)
Najveca ljudina u BiH!
MašAllah.
Ljiljane, Kako su mu ustaše do dopustile?