Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pada normalno je da oslobode ljude od bilo kakvi optuzbi,samo genocidasi znaju da upakuju sirovo govno pod suho i da optuzuju ljudeza nekakav genocid kad im baba umre prirodnom smcu oni obavezno optuze Bosnjake,Albance za nekakav samo njima znani genocid golorukog nezasticenog podanickog naroda,ali zato cuvaju svoje genocidase po beogradu i po onome sirovom govnetu u Buci. SMRT FASIZMU
odljićnja vijest ! danas kod mene dernek ćastim tuljumbama bakljavom i sljadoljedom ! dernek se održava na mesto gde je bila nekad stari serbski manastir a danas parking i trava ! pozvana je i serbska nacionaljna manjina ! ne brinite ne posljužujemo serbske iznutrice i bubrezi !
Jes mi smijesno kad Bosnjaci drze stranu siptarima,..
Mani se ti tih predrasuda, realnost je sasvim nešto drugo. Donekle i razumijem vas, vi ste narod koji upija ne samo svoje izvitoperene priče, nego i priče vaših medija, vođa itd. koji se svakim danom, upravo prebacivanjem krivice, okrenu protiv neke suverene države u regionu. Opet kažem, hvala Bogu, da su sada sve države oko vas samostalne i suverene, pa vam mogu upreti prst direktno u oko, za razliku od prije 20 godina. Možete se koprcati u svojoj zemlji, ali van granica vam nijedna priča ne pije vodu. Samo unutra! -i neka vam ostane unutra, a i vrlo brzo će nam se pridružiti još najmanje dvije države koje će poticati iz sadašnje Srbije.
za@ Pa pogledaj prvo vas , u kasabi ko vam drzi kafice ,sve i jedan je za Hag da ima objektivnosti ! Drugo je sto ste povlasteni kao dobri podanici pa je Hag samo za Srbe i neposlusne ,a ovakva se bagra pusta na slobodu ! A laznih svjedoka vasih je bilo ne zna im se ni broj (pogledati sudjenje Seselju ) da ne navodim ostale primjere !
Užas je što po Srbiji hoda i uživa privilegije veliki broj zločinaca za koje se možda nikada neće ni podići tužba niti će ikome odgovarati za svoja nedjela. Ne znam šta je Srbija mislila, da će na osnovu izmišljenih svjedoka, laži i iznuđivanja prebaciti krivicu na drugog, - e pa neće! Hvala Bogu da sudovi i tužilaštva više nemaju ništa sa Beogradom, inače bi dosta nevinih završilo u zatvoru, kao što je bio slučah 90-tih godina.
Ma naravno \"objetinost \" im je jaca strana toliko o siptrskim sudovima ! Koja FARSA !!! UZAS !