Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
djetetu vjecni smiraj, a ubicu bi zivog zakop'o
bacit ga u zivi krec. Mislim da bi bilo dovoljno
Ma u mracnu samicu do kraja zivota da nikad svjetla ne vidi i hranit ga na slamku 2 puta dnevno.Ponekad ga dobro nalomit i to je to.
R.I.P. malena
october.........budala i krivih drva nikad nece nestat..........kakav ti clanak koristis za prosipanje mrznje..........ali kako kaze cika balasevic-neko to odozgore vidi sve-..........................
najbolji mi je dokaz kad sa nekim razgovaras,a on lajkuje sam svoje postove.odmah znas da nesto nije uredu.........
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Kao da mi je sestra .... Kako god ga osudili,nije dovoljno.
Djevojcica je na boljem svijetu koje god vjere bila, porodici zelim puno dobra i snage u ovim teskim trenutcima. Degeni koji ove idijotarije pisu bar nek promjene korisnicka imena ofirni su, i molim klix ne dozvoljava komentarisanje ovakvih i slicnih vijesti jer kakvo god bilo novinarstvo mora imati i elemente ljudsoksti, dopustati ljecenje frustracija nekih zivotinja(da se ne uvrijedi cjenjena stoka) koje god nacionalnosti bile i iz koje god sume dosle meni je isto kao da ste im vi dali tekst da otkucaju
Lahka ti zemlja, lutkico lijepa. :(
ŠTA ĆE DJETE OD 15 GODINA U 12 SATI IZA PONOĆI SAMA NA ULICI.KRIVI I RODITELJI TJ KRIVE SU MODERNE MAJKE.KOJI NE BRINU O DJECI ŠTA IM DJECA RADE SA KIM SE DOPISUJU PREKO NETA MOBITELA.SA KIM SE DRUŽE.
definitivno isu pravu, kod nas samo kovore ma neeećee, haj ti polako, ne može babo doć pred tebe cc
A šta imate reći na ovo? https://www.youtube.com/v/saqvxgYj05U
djevojčici laku zemljicu, roditeljima sabura a ubicu staviti među doživotne robijaše. Njima su posebno "drage" ubice djece. Ne treba mu gora kazna!
Pravda nikad nece biti zadovoljena u ovom slucaju, ali postoji utjeha da ce mu robijasi s kojima bude lezao napraviti takav pakao od zivota, da ce svaki dan moliti Boga da ga uzme, a to ce trajati i trajati !
Počivaj u miru, dijete...
Na zalost, postoji samo jedan oblik kazne koja bi znacila malo pravde za ovaj i slicne slucajeve. Naime, medicinski odrazi kozu zatim uvaljati kompletnog u sol i pustiti da zaraste, poslije 2 mjeseca ponoviti postupak i tako 40 god. RIP maleni andjele
A tako je lijepa...........sve kretene svijeta bi strpao u jednu ogromnu gasnu komoru i pustio ih da se medjusobno izujedaju.
da nije lijepa onda nista jel??? petnestogodisnje dijete ubijeno... fizicki izgled irelevantan...
Pa logicno da ljepota nema veze, to je samo komentar da je curica lijepa i zal za mladoscu i prilikom za normalni zivot....sta je s tobom. Normalno da osudjujem svako nasilje nad bilo kojim djetetom, a pogotovo ovakve vrste.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Smrtna kazna majka... Cuj logike silujes dijete, onda ga iskasapis i za to dobijes smjestaj i hranu o trosku drzave do kraja zivota...
Zlostno! Treba na tim prostorima pod hitno uvesti smtnu kaznu za ovu vrstu debilizma, kriminala.. jednostavno nemam ni rijeci kako da nazovem ovaj uzas! Budala unistila zivot citave porodice, koja se nikada nece od tog idiotluka oporaviti a isto tako i mrlju je nabio svojoj porodici! Ja da imam vakog kretena nebi mu sud trebao uditi, ja bi mu presudio pa makar mi bio jedini sin!! Moje sazaljenje porodici!
Tresem se od jučer zbog ovog , ne mogu da vjerujem. Počivaj u miru ! UBICI SMRTNA KAZNA !
Naravno da ću se trest zbog psihopata koji žive ovdje na Balkanu , a ti nemaš očigledno isto trunku ni srama ni poniznosti čim ti je svejedno . Da se tvojoj kćerki desi da je neki otme, ubije i zakopa ? BIl ti onda bila posebna ? Svaki život pogotovo mladi je tragedija !
Sve mi je jasno kad si mi odgovorio , o čemu se radi sad . Svoj ti pos'o žali koga hoćeš ili nemoj tvoja stvar.
:( :( :(
Pocivaj u miru dijete drago.