Komentari (75)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bravo profa nek si m objasnio dva i dva ;)
trajlaaaaaabee trajlaaabee Refko i Combe bacaju bombe
istraga je ustvrdila da se radi o kozoyebu iz Varta 24% rezervata
Nazalost velike su sanse da si u pravu. Hrvatska u velikim dugovima i sada izmisljaju teroriste ko i Bush sto sredi 9/11 da bi uletio u srednju Aziju i Irak.
Koji ste vi maloumnici, kakvi hrvati, bosanci ili srbi, ovo su napravili svi zajedno da vam uzmu još više novaca preko organiczacija za borbu terorizma, usput na ovaj način pokušavaju skrenuti pažnju sa važnih životnih pitanja. Razmišljajte tuljani svih nacija.
Hrvati su genocidan narod, od pokolja kod Venecije do Jasenovca hrvatska ustasko-katolicka sluzba je zasluzila zatiranje iz historije.
Sta kaze posrbica Galijasevic ?
svaka eksplozija i podmetnuta eksplozivna naprava ima veze sa terorizmom!TO JE TERORIZAM PO DEFINICIJI! E sada je drugi par opanaka sto pocinilac nije mozda musliman?A to nam sve govori u kakvom svijetu zivimo i kakva je propaganda u pitanju.Mislim da se i sam Gebels okrece u grobu
ma to su sigurno Huso i Haso na povratku sa austrijske baustele malo bacali petarde
ZAGREB - Za eksploziju na željezničkoj pruzi u Podsusedu kao i za eksploziju na autobusnoj stanici u Stenjevcu kriv je muškarac V. B. (Vehabija Bosnjak)
Ja sam Dzevad galijasevic "strucnjak" za terorizam! hhahahahahhah
Ako je dokazano da je navedeni prof.strucnjak zs terorizam .Ja predlazem da ga uhapsimo.
molim, navedite koji su to hrv mediji povezivali eksplozije s islamskim terorizmom! vec sam 24h na svim portalima, mjenjam radio stanice. jedino sto se navodi je da je to iskljuceno jos od samog pocetka. smrde jedne ljigave!
Nista od turisticke sezone i ove godine! hhahahha hrvatitjiii Nista od turisticke sezone i ove godine! hhahahha hrvatitjiii
Dževad Galijašević je inače iz mjesta Moševac kod Maglaja, Šešeljev prijeratni štićenik,još od afere Moševac.Javiće se kad mu se jave simptomi dijagnosticirane shizofrenije,ili kada mu neko da nekoliko kartona Stocka umjesto novca da nešto kaže u njegovo ime.Možda mu pomogne i "kolega" iz expertnog antiterorističkog tima,bravar po zanimanju i pisac erotskih romana Anto Marinčić,koji je inače očevu-a svoju rodnu kuću u ratu potpisom ostavio četnicima.
Klix je komedija, prenose lazne vijesti iz Hrvatske, a ne prenose one istinite iz BiH. Evo jedne koju vam cenzuriraju: http://poskok.info/wp/?p=32122
Ovo u Hrvatskoj je prlicno nespretno pa i smjesno uradjeno i sve upucuje na to da je vlast u nekakvoj panici.Ja mislim da oni svojim gradjanima nisu u stanju da saopste neke stvari ili da se izvuku iz nekih problema pa skrecu paznju ovakvim glupostima,ovo nije ni T od terorizma