Prijavljeno policiji
0
Stjepanu Mesiću prijete smrću
Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
STO SE UZLAJALA OVA CHETNICKA SKUTORIJA IZ ZAPADNE HERCEGOVINE!!!1
STIPE ZMAJU!!! BOSNJACI I SVI BOSNOHERCEGOVCI SU SA TOBOM LEGENDO!!! OVO SU STO POSTO KRVOLOCNI C*TNICI SRBI KOJI TI PRIJETE I TREBA SHVATIT TO OZBILJNO! ZNAS DOBRO DA SU TO JEDNE KRVOLOCNE FUNDAMENTALISTICKE I FANATICKE BANDE KOLJACA, UBICA I SILEDZIJA! POD HITNO HAPSIT SVE TE SRPSKE KRVOLOCNE PRIMITIVCE! ZIVO NAM TI STIPE STO GODINA LJUDINO!
SERONJE!
Kako se nece bojati, pa on je cisti Hrvat
Vrjeme je da kazes ZA DOM SPREMAN gos mesicu (nemoj da se bojis)
STO SE OVA HERCEGOVACKA SKUTORIJA CHETNICKA UZLAJALA!!
... zar on nije krepao???
Mesic je legenda i covjek koji ce uvijek imati veliko postivanje od Bosnjackog naroda.Sve ove koji mu prijete treba pohapsit i propisno kaznit po zakonu koji je za to predvidjen.
matori isprdak ne moze da se pomiri da je njegovo odzvonilo, nego sada na ovaj nacin pokusava da da sebi na vaznosti. Jadno.
STIPICE, VAZDA IMAS MJESTA U KUCI TOMISLAVA MERCEPA...ON TE ZELJNO CEKA...
Ma dajte, ko će prljat ruke ovakvim gov.nima???! Nego mu fali publiciteta pa... Gluposti!
Srbi ne šalite se. Ko takne Mesića takao je bošnjački narod - gonićmo vas kao pse i klati po šumama.
poglup si lol i providan, znas ti o kome se sa kosova radi, ne o albanc ima vec o cetni cima
Mesic je, za razliku od nadri-politicara (kakvih je vecina) sa ovdasnjih prostora, ljudina! Deklarirani antifasista, za one koji na ovom portalu pisu razne gluposti bez fakata. Zelim mu dug i ugodan umirovljenicki zivot, zasluzio je...
glupane pa stipe mesic je legenda nad legendama i iskreni prijatelj bosni i hercegovini!!!! a ovo su sto posto geenocidasi srbi, sjetite se pukanica!!!