Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije ni čudo što je svijet ovakav kakav je sada...
mislim da je krajnje vrijeme da ta srbija shvati da nije jugoslavija jugoslavija smo samo svi zajedno
reci ti nama ko jos prima penziju iz bgd? daj da znamo ko je bio na jaslama BGD-a
Ona placa i Tudjmanu i Izetbegovicu-samo javnost nezna na chije ime,poshto su isto,Rushili Yugoslaviju-to nikome nije odgovaralo,stime zele da iskazu svoju,ZAHVALNOST\'-jer da to nije uradjeno nokako LOPOVLUK nebi zazivio,na tim nashim prostorima !!!
e&em li ti sitnu decicu ustaso......milione ljudi i porodica si zavijo u crno
mohikanac sta lupas budalo,pa i on sam to potvrduje vec godinama da je rusio jugu,ti naso izigravat glasnogovornika
Zbog birokratije u Srbiji Mesiću isplaćuju penziju. Najsporija evropska birokratija je ona u Srbija. Ne bih želio nikome da ima s njima posla. Zbog toga se i dešavaju ovakve nebuloze. Da Mesiću plaćaju penziju za radno mjesto koje odavno ne postoji za penziju zarađenu u državi koja ne postoji 20 godina. I ja se iskreno nadam da uskoro nećeš morati imati nikakvu obavezu prema njima i da će se problem birokratije u Srbiji početi konačno obziljnije rješavati.
Mesić je otprilike rekao: Ja sam svoj posao završio,Yugoslavije više nema. Ta rečenica nema veze sa rušenjem YU,on je to rekao u svezi nepostojanja njegovog radnog mjesta,nema Yu nema ni predsjednika te države.
Nije to ništa koliko mi plaćamo rušitelja BiH.
Muslimani gaje velike simpatije prema Mesicu zbog nekoliko njegovih izjava koje su im se svidjele i to na kraju svog mandata predsjednika RH. Kao da niko ne zna onu njegovu pobjedonosnu recenicu da je svoj posao zavrsio i da Jugoslavije vise nema. Od tada najgore prodjose bas Muslimani. Kratka pamet i pamcenje
Nadam se da cu ti ja uskoro pomoci da ne posaljes taj dokaz koji saljes svako sest mjeseci!
kako se ono...ono kaze... \"para vrti, dje burgija nece\".. nije velika para, a sta i sam kaze zasto bi se je odrico.. pogotovo ako je \"svoja posao\" napravio kako treba... srusio je (i uz pomoc drugih) drzavu u kojoj je bio predsjednik predsjednistva.... e pa \"svaka ti dala\" moj Mesicu
Neka si priznao ko je rušio Jugoslaviju. Ustašo.
oni ti ga puse Mesićuuuuu, Mesićuuuuu:)
Dobro da prizna ko je započeo ratove na Balkanu, Ustašo!!!
Pa naravno,to je udbaš stari...ništa čudno da ga plaća Beograd...Srbija i sada drži konce na Balkanu
dali ce i dodik dobijat kakvu penzij ,logicno bi trebao ako uspjedne rasturit bih