Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
haj ne seite vas dvojica gore. ljudi su sredili svoj pravni i socio-ekonomski sistem i pice punom parom prema evropi dok mi ovdje jos zivimo u srednjem vijeku pod klero-nacionalistickim sistemom.
Hrvatska je već odavno Evropa, ovo je sada samo oficijelna potvrda toga. A to, da li je bila agresija ili ne, pa koga to boli rinaka više, osim zarobljenih i zatrovanih mozgova koji će i umrijeti a neće biti svjesni da su uopće živjeli, jer očito da život troše na gluposti.
ucemo svi mi u eu samo sto ce muslimani cekat kao i turci nekih 30 godina il vise.iz razloga sto se najprije moraj rjesit ideje o islamskoj drzavi pa da skontaju da nemaju nikaklva veca prava neg i srbi i hrvati pa da polizu sve sto su posrali ovih godina usput da poprave standard i prestanu trazit sadaku a za to po mojoj procjeni trebat ce im bar 20 godina minimum.
vozdrica mosnje...kako stvari stoje sa kockastima, izgleda da cete se vi opet, htjeli - ne htjeli, pribliziti vasoj braci srbima (oficijalno "nebeski narod")...kada kockice udju u eu, mi postajemo vas najveci, i prema tome, najznacajniji trgovinski partner...a kockice, sa srecom, trebace vam. vozdrica, pusa.
mislim da Bosna gubi sa ulaskom latina u EU, razmislite malo. Sejade u pravu si.
Na drvo,wlaško g:ovno,gdje ti je i mjesto.
Fakat ovi imaju internet u Sheveningenu.
hrvati su djubrad, marva fuj fuj fuj
Hvala Bogu,pa se takvi ko ti "stručnjaci i pacijenti" ne pitate,jer nadam se poslije ulaska Republike Hrvatske u EU,da dolaze i bolji dani za BiH.A takvi kao ti uhljebi i nacionalisti SIKTER u Tursku kad ti se toliko svidja.
Uporedimo ekonomiju i ekonomsko stanje jedne Grčke koja je preko tri desetljeća u EU i "nazadne" Turske koju neće da prime, hvala Bogu kada neće u EU, da je opljačkaju i porobe? Turska je velesila za Grčku ! Nimalo ne zavidim komšijama na ulasku u EU !!! Šta mislite , kada bi bio sada referendum u Grčkoj da li žele ostati u EU, kada bi tonaravno EU dozvolila , a neće NIKAD, i u Kipru , da libi ostali u EU Bi ali malo MORGEN !!!
Ne znam na čemu da čestitamo komšijama? Što ćeim i ono malo ekonomskog bogastva u vidu javnih dobara uzeti? Što će ih EU progutati dati kredite, pa im poslije sve pokupiti? Italija, Španjolska, Portugal su veče i daleko močnije od Hrvatske pa šta će biti sa njima? Do prije koju godinu , mnogi su zavidjeli i Grčkoj pa je Grčka sada do guše u gov....? Sretan Vam i konačan i zvaničan ulazak u ROPSTVO ; ZVANO EU, dao Bog da BiH nikada ne uđe !!!
Sto se ono tijesimo kako nevalja EU,svaka cast susjedima na brzim odlukama.Ovdje da dodje Obama nebi mogao promjeniti nista hahahahhaha,e bosno cemer i jad..
@Sejad SEJADE FUKARO, PLAČI, ALI DŽABA JE! TI ĆEŠ UVIJEK OSTATI FUKARA !
Napokon pokazujete svoje genocidno lice, znamo mi vase namjere od 1992, goloruki srpski narode. Ali ovaj put ste zbilja goloruki, kad zapuca,u traktor i majka Srbija,
Naj veca sreca za Bosnu je da ne udje u EU, jer to je Titanik koji plovi prema santi leda. Vecina naroda u EU nije zadovoljna postojecim stanjem, grupa birokrata iz Brisela kontrolise 500 miliona ljudi. Nismo se borili za nezavisnost da bi sada bili privjesak Brisela.
Hrvati su Klo-rati, fasistichki narod
Mi iz RS-a i HB-a smo se ipak dosjetili kako da povećamo vaših 24% i da budete zadovoljni i vi..prvo podjelite tih 24% na pola 12% RS-u, 12% HB-u, i samo kod RS-a će te sa 12% povečati teritoriju na 61%!!, drugo sva imena Mustafa, Safet,Mujo promijeniti u Milorad, Rajko.. Hrvoje, Domagoj..treće prvih 12% ćemo nazvati Južna Šumadija, a drugih 12% Južno Hrvatsko Zagorje..zar nije puno lepo? četvrto, izaberite sami koje ćemo džamije pretvoriti u Pravoslavne, a koje u Katoličke crkve..ovo je najbolji naćin da Bošnjaci dođu do većeg teritorija i zadovoljstva!! PS: bilo bi dobro da Sarajevo nazovemo Južno Kraljevo... ali o tome ćemo još kada dođe vrjeme..