Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Raspušta ih hag k'o kad se djeca raspuste iz škole
Na sudu sa kravatama, tihi ,skruseni nebi mrava zgazili bi reko covjek a u slobodnom okruzenju prave zvijeri u ljudskom obliku. Inace su najvece svjetske ubice i zlikovci u biti bili velike kukavice. Svaki na sudu skoro uplakan pickasto kaze: "Nisam kriv"??????????????????????????????
POTURICE IZ 23% NA APARATIMA!!!!!!! :DDDDDDDDDDDDDDD
genocidasi slave
mi cekamo presude karadzicu i mladicu,i yebo ti poturica familiju anadolsku ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Dodik, Bećković i Kusturica o proslavi Dana Republike Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik danas je u Beogradu sa srpskim akademikom Matijom Bećkovićem i proslavljenim režiserom Emirom Kusturicom razgovarao o proslavi Dana Republike Srpske - 9. januara.
slavimo i slavicemo dok je svjeta i vjeka..svi ste pozvani..