Komentari (167)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Srusio se mig 21, inace taj avion je imao svoj prvi let 1955. Cak i za vrijeme Jugoslavije je poceo biti star avion. Nevjerovatno je da bilo koja drzava koristi taj avion.
@KURCIC2004TE Wikipedija kaže 1959. (počela masovna prozivodnja). Zadnji je napravljen 1974.
Istraga nije ni potrebna, dovoljno je da se obrate stručnjacima sa klix komentara koji su u životu dva puta bili na aerodromu da isprate rodbinu, ali zato borbenu avijaciju poznaju u dušu...
Ovi srbi lete tako sto pop da dozvolu haha, kaze kad ga pop pregleda i blagoslovi. Bolan narod vam hljeba nema a vi avione hocete da imate, mnoge zemlje tri puta jace od vas jedva da mogu priustit to al srbi bi avione. Oni misle i dalje da ce ostale zemlje finansirat vojsku srbije kao sto se u Yugi radilo. Al brat rus kad ti posalje avion...
Dva covjeka su izgubila zivot, treci povrijeden.. Iko da se udostoji saucesce uputiti? Neka Vam je laka crna zemlja balkanska i vjecno vedro nebo letaci junaci.
pa nije to traktor
vise sanse imas da pogines u Mig-u 21 nego od korone !!
Nešto mi blizu granice ?
Sto se qurcis kad ne znas letit,stara dobra fora
hahahahah i oni mekom prijete, a avioni im pred nazivom Bozna sami padaju
Ne treba se radovati ničijoj nesreći. Možda je avion imao slovo L ( obuka) ili P ( početnik)
Šta je sa posadom? Ako su iskočili - to se vidi.
Mi, Bošnjaci imamo 3000 profesionalnih vojnika i policiju. Nemamo avione, nemamo redovni vojni rok, nemamo ratne rasporede, nemamo rezervni sastav vojske. Ali, imamo borbene tipkaroše koji ratuju komentarima. Sva sreća pa smo sada sabijeni u nekoliko gradova pa ne može biti genocida u Višegradu, Prijedoru, Foči, Srebrenici itd., jer nas tamo i nema.
@heraklitxy a znaci priznajes da je u tim gradovima bio GENOCID, dobar si s*bin al neces dugo takav opstat medju svojim lesinarima.
Ratni raspored i pozicije u rezervnom sastavu postoje, bar je ja imam.
Sad ce gargamel inace zvani vojno nesposobni idiot da se javlja i daje intervju. Valja ga gledat po vijetima i klixu sa onom vlaskomrskom facurinom
Leteća lada.
Digni MIGa Vulune...hahaha
Veliko je pitanje kako je uopšte poletio.