Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da je Kosovo Srbija zvalo bi se Srbija, ovako posto se zove Kosovo, logicno je da je Kosovo - Kosovo. Mislim da su mladjahni srpski hakeri pogrijesili.
IMA JEDNA FINA PJESMA: ŠTO JE NEKAD BILO SAD SE BRIŠE NIJE SRPSKO NI KOSOVO - VIŠE! ;-)
REPUBLIKA KOSOVO!!!:)))))))
merhamtali ste vi i 1914,i \'41,hvalili i da ste pobedili \'95. jedno je sigurno kosvo nece napuniti nit pola veka,a mi cemo ga vratiti.i 50 godina je mnogo.
izgubili sve smo bitke al jos vodimo rat heheheheehehh kako ide ona pjesma o kosovu sto pjevate heheheheehh gdje god da krenem tebi se vracam pponovo al uzese mi albanci kosovo heheheheeh
czcdi nema strasivie nacie na svijetu od nas bre:kada su u drustvu njih dva tri cetri odma se priklanjaju hrvatima ili mulimanima a kad je obrnuto onda su lavovi bre
http://www.boristadic.org/
Kosovo srbija jeste ali u mislima,zelje su jedno a stvarnost je drugo,sanjaj sanjaj.Ninu uzet i osta beogradski pasaluk to smo vam davno govorili.Gdje su ti srbi na kosovu hahahaha fakat se lud narod.Gubite dio po dioode crna gora,kosovo,jos malo vojvodina cigani.
fukaro srpska MIRNI
t.urci sta ste se raskokodakali, sta vi iz vasih 24% smr.dite...
@ ima jos 01.03.2010. u 18:25 Banja Luka je Srbija ;), kao i pola BIH. ----------- A PA NEMOZETE VI VISE BEZ TRAKTORIJADE,USLO VAM U KRV.
@ ... 01.03.2010. u 16:32 BILO, JESTE I OSTACE SRPSKO!!! -------------nemate vise samo Albance za neprijatelje nego sad imate i Bosnjake. a naci ce se i iz drugih naroda koji vas \"vole\"
Banja Luka je Srbija ;), kao i pola BIH.
SRBIJA !!!!!!
dzaba im sve brate, izgubili su kosovo i nek se pomire sa tim, ostaju im samo prazne rijeci, mogu oni drobit kolko hoce, kosovo vise nije niti ce ikada biti srbijansko