Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakav poznati advokat??? Obzirom da sam mu kolega on je jedno NULA od advokata,a kakav je čovek...nula je previsoka za njega otišao je u debeli minus...što je babi milo to joj se u klix.ba snilo...
Legendarni anonimus Srdjan Popovic ,daje narucen interviju Anadolskoj agenciji , sada ce sljedeci biti Legendarni pekar sa Bezanijske Kose Pera Peric koji je izjavio ...\"sto je babi mili to jij se i snilo \" itd tako redon ! O D J E B I T E skupa sa ovim iz Anadolije ! Usput Nikolic je upravu !
kad ja mogu bit glavešina a reference su mi prostačenje, krkanluk, divljaštvo i naravno to da sam prodavao paradajz i paprike na tezgi prije nego što sam švercao cigare u ratu, onda i toma grobar može bit šef raje u srbiji.
Dodo predstavlja srpstvo i cetnistvo kao: Karadzic: Crnogorac i Bosanac, srpski heroj kojeg svi u Srbiji vole Mladic: Bosanac, srpski heroj kojeg svi u Srbiji vole i mnogi drugi... Znaci da bosanski cetn.ici predstavljaju puno u Srbiji...
Taj Srđa niti je legendarni niti je intelektualac!!!Obični plaćenčki šljam koji sve radi protiv svoje države u kojoj živi, a da je u Americi odavno bi bio protjeran kao špijunčina!!! Ne znamo dokle više dokazivanje Srbije da je demokratska zemlja, kada demokratije nigdje u svijetu nema,osim u Srbiji koja se uništi dokazujući se, sa ovakvom manjinskom plaćeničkom bagrom !!!Dosta poniženja:protjerati g..ovna i gotova stvar!!!
Nikolić četnik ,četničke države
Odgovor Nikoliću iz EU: U Srebrenici je bio genocid Stav Evropske unije (EU) je da se u Srebrenici dogodio genocid i ta tema će se naći na dnevnom redu susreta predsjednika Evropske komisije (EK) Jose Manuela Barrosa s predsjednikom Srbije Tomislavom Nikolićem, saopćila je u ponedjeljak Barrosova portparolka Pia Ahrenkilde Hansen.
bauštelac vodi zemlju. to ima samo u srbiji.
ovaj nikolic je zabavljac srpskog naroda, prava dvorska luda. budala zabavlja budale.
PIŠI, PIŠI J.E.B.E SE MIŠI