Video-snimke i topnički dnevnici
67
Srbiji nude dokaze protiv Ante Gotovine za milion eura
Komentari (110)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koji su luzeri ovi srbi...
KAKVI TOPNIČKI DNEVNICI HRVATSKA JE VODILA RAT A NE KNJIGOVODSTVO!
\"Tamo gdje sa puskom prodjes u ratu,trebas moci sa ponosom proci u miru\"-general Ante Gotovina. Bez uvrede,ali svi vasi srpski generali mu nisu ni do koljena.On je prije svega covjek i gospodin...nije vam to seljacina Seselj.
\'A DOKAZANO JE DA NIKAD NIJEDAN NISU DOBILI\' Nije tacno, dobili su za svoje anadolske gazde bitku kod Nikopolisa koja je završila tadašnji rat jer su servski vitezovi izmasakrirali komple\' krščanske vojske...
Sto se mene tice trebalo bi dignuti kineski zid izmedju srbije i hrvatske i vozdra, eto vama beogradski pasaluk i ca. A ako opet krene...opet ce se gusta magla spustiti!
ali kad bi se 2ajebavali, nema dokaza za ono sto se nije ni desilo... Ali srbijanska propaganda radi non stop. Uostalom nije im mnogo, pa ako hoce nek izvole
Još jedna od konstruisanih srpskih kvazi informacija kako su upravu. Svakoj osobi na ovom svijetu prva stvar koja mora postojati kao apsolutni postulat u životu od koje nesmije odstupiti niti jednog momenta je: NE VJEROVATI SRBIMA
Granatirani su i Dresden, Berlin i puno, puno jos gradova u Njemackoj. Pa ko je odgovarao za to. Normalno da zmiju treba u glavu tuci, kako bi se sve to zlo zavrsilo. Mnogi bi da dovedu u istu ravan i agresora i one koji su bili napadnuti. Mars bagro vlaska; primitivna i pogana!
imam ja topnicke dnevnike,kad sam bio tobdzija,a frajer mi ga zagonio,vrijedel sta???
ga moze samo po..pusiti...za milion a i za dzabe
Imam ja topničke dnevnike,srbi kako vam mamu udaram.
pa njima treba, ne treba nama
neke stvari se nemogu kupiti novcem , ali tu je master card, srbi ne plaćajte gotovinom
U ratu su štampali novac do novčanice od milijarde dinara. Sada su aktivirali pogon Avala ili Zastava Filma u Topčideru. Samo naprijed. Imaćemo se ćemu smijati. Ćosičevski fazoni više ne pale.
100-ti !!!
Ma sto ih zaustavise kod Banja Luke, ZASTO? Banja Luka uvijek SEHER bila i ostala i bice opet pa ko doceka! Rodice se nekad opet nekoko ce to uraditi!
svrbi smrde ko poljska hala