Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zar ta optuzba \"\"zuta kuca\"\" nije odbacena od medzunarodnog suda.....Ovo sto svrbi rade je njihova dobro poznata taktika ispiranja mozga da bi utvrdili da su svi bili monstrumi kao oni..... Ali opet bez obzira na sve svako ko je pravio zlocine treba da odgovara bez obzira sa koje strane dolazi
@meho potpisujem! @LAZNI Pipo da Bog da ti LILIUM BOSNIACUM bila zanja misao prije sto krepas!AMEN! Bosna i Hercegovina jedna i jedina nasa domovina! BiH4EVER!
nama nece nikad ukinut vize jer su teroristi koji su napali Ameriku imali izmedju ostalog i nase BIH pasose i boravili u nasojBOSNIUM LILIUM drzavi ko pocasni gradzani BIH4EVER!!!
kako srbijansko tuzilastvo radi punom parom, svaka im cast, treba da sew ugledamo na komsije...
srbi su najveci zlocinci svih vremena!