Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Srbija je okupirana od Crnogoraca od 1945, više Crnogoraca u Beograd no u Crnu Goru!
Bivši ambasador Njemaćke u srbiji COBEL koga je srbija proglasila persona non grata rekao je: moramo srbiju svesti na 4.5 miliona stanovnika jer je srbija remetilaćki faktor i na Balkanu i Evropi.
Laze govno ko pas. Niko nije slavio fasizam. U demokratskoj zemlji svako ima pravo glasa. Cak i kad nije u pravu. Inace, kaznjen je zato sto nije prijavio skup. Moras da postujes drzavu.
U Srbiji nije bilo partizana ssamo Draža,Nedić i Ljotić a na kraju i prva judenfrei u Evropi !
@lale gator Uzicka republika je prva slobodna teritorije u Evropi. Odatle su partizani presli u Bosnu.
Pravo lice srbije sada, umjesto da se ponose antifasistickom borbom oni se dali opet u cetnike fasiste i kvislinge iako su od istih najvise stradali u drugom svjetskom.idiotska nacija.
Čuj Balša? Treba ga i zbog imena kazniti!!!
Slika i prilika Srbije.Elem nije mi jasno zasto se kaze srBska akcija a ovi drugi su srPski a ne srBski carostavnik. Jesu li ovi prvi nepismeni ili je nesto drugo u pitanju?
Bravo srbi ! To ste vi ! Iako cijeli Svijet zna da ste fashisti, vi ih obavezno ovako podsjetite s vremena na vrijeme !! Čestitke....
definicija populizma. namjerno nije prijavio protestno okupljanje iako je znao da će po službenoj dužnosti dobiti kaznu zbog tog, da bi se prikazivao kao žrtva režima i moralna vertikala. biće tema u medijima, polarizovaće javnost, mobilisati pristalice, a ni or'o ni kop'o. inače, podržavam protestovanje protiv rehabilitacije kvislinga nedića.
Čuj to, ja konto svi Srbi antifašisti bili, a vidi ovog Nedića, gori nego Pavelić.