Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa ne zive oni u Teheranu da im je zabranjeno zitigu...
Jaka akcija nema sta lol Raja se stancala, i sad u haps hahahaha Valjda su svi punoljetni ;-) a ne kao kod nas, stancaju se sa maloljetnicama po vikendicama hihihi
u troje, u troje, .... što bi ja volio da sam živio u toj zgradi ...
Boze sacuvaj, ko vama pise clanke? Da li ste svjesni strukture recenica i konteksta?
Ma jok to su one dolazile u okviru terapije sto su primale. Uz nabijanje jakih inekcija dolazi do krikova, za koje covek moze da pomisli na svasta.
Hrkeeeeee krkeeeeeeeee.....
Ovo me podsjeca na onaj vic : Ko ove je*e babo ? Odlicni djaci Mujice, odlicni djaci ... Eto djeco, zbog ovoga treba uciti skolu. ako nista drugo da mozes je*eti pjevacice i manekenke ....
aaaajdeeeee???
stvarno su smotani zar nisu culi za zvucnu izolaciju, trebali su to prvo da odrade pa onda na poso\'. bezveze ode 10 radnih mjesta na ovakvoj recesiji.
je drugovi doturi....samo prashite... i bujrum tako cemo i mi u Sarajevu kad diplomiramo...yeeehhhaaaa
srpska posla
\"Policija nije objavila imena, jer nema dokaza da se radilo o prostituciji.\" i sta ce im sada? istrazivali korupciju, a hapse ih zbog yebacine? moraju ih pustiti, a nisu nista dokazali za mito.
*ebo totalno odronuce drustva. stavite ovu vijest: http://sarajevo.co.ba/sjecanje-skender-dervovic/
srbadijska posla, fujj
moke pravo su gl..up aj ponovo procitaj da su dokrot uhapseni ukljuci malo taj mozak mojne samo malog u ruke