Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo u tvojoj glavi postoji neka organizacija koja je \"srbijanska\". Nije vazno ko su njeni clanovi, pridjev je uvijek isti - SRPSKI, SRPSKA, SRPSKO! Srpska Akademija Nauka i Umetnosti Srpska Pravoslavna Crkva Srpsko Kulturno Drustvo Srpski Klub Srpska Republika Ne moras vise da se trudis. Odustani!
primavera prije svega, ti nauči razliku između srbijanko i srpsko..... znaš u državi Srbiji članovi Srbijanskih NVO mogu da budu i Crnogorci, i Albanci, i Česi ili ti Francuzi..... a Srpska nevladina organizacija može se organizovati i u Amerikama (ako ne razumiješ termin, slobodno upitaj), kao i u Kini, ili na Sejšelima ......
@ Bosanac ne lupetaj, pitaj ko finansia \"helsinški odbor za ljudska prava\" oni će ti potvrditi da njih finansira \"savjet evrope\", Yucom, itd
@Primavera srbijanske, srbijanske.... Nauci razliku.
Znam i ja raditi na mašini za ispitivanje velikih glava, ali nemam finansijera.A osobe koje nalaze da ima mnogo velikih glava leaks,su to već našle(finansijera).
Pardon, americke vladine organizacije.
Nisu srbijanske nego srpske, mada je mnogo blize istini ako se kaze da su to americke nevladine organizacije.