Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ZATO KUPUJMO DOMAĆE !!!! Sve uvozno je smeće !!!
...smećetella...
koji IMBEClL ne kontam kako ljudima mogu takve stvari pasti na pamet
Probao si jel da , svidja ti se ...mislim posto tvrdis vjerovatno znas.
Da su to ipak bila zašećerena G.OV.N.A -MADE IN srbija U ZDRAVLJE LJUDI ČIJI JE PRECEDNIK ČETNIČKI VOJOVODA. PRED TOPOM LETILI I FENJER NOSILI L--A--N--E--T--O--S--U--M !!!!!!!!!!
Imam Evrokrema jeftino a i knjaza milosa za pranje guzica jer dokazano je da u ratu knjaz milos najbolje cistio guzice
čovijek se svašta sjeti da zaradi kada nema posla, ne treba ga kriviti, pa ionako jedemo smeće u pola proizvoda koje nam serviraju naši tkz domaći prozvodzaći i to pa vrtoglavim cijenama.
Covjek je retard, a eurokrem Swisslion je i dalje njami, kao i Eurokrem blok :)
U slasticarni PLANET serviraju cokoladu iz zahrdjalih kanti od prije 30 godina, provirite sta je ispod prozora u WC-u (vani) ;)
Eurokrem uopće nije loš, zavisi kako ga jedete, da li ga namažete ili samog.
kad Smrdi mogu praviti rakiju od go.vanna mogu i srpski eVrokrem od čokolada sa smeća http://www.lupiga.com/enciklopedija/enciklopedija.php?id=2396
aaa, a mislim ja što meni ovaj naš pravoslavni brat Srbin prodaje ovako jeftino eVrokrem..
Uzas
K'o eto ti znas sta je africki kvalitet, a ne znas da se pise uvijek umjesto uvjek.
kad mi neko donese djeci na poklon proizvode swiss liona uvjek sve pobacam u smeće. Taj srbin iz Švice je Takovu dao europski naziv i afrički kvalitet.
PAZITE DA NE S>JE>BE>TE SRBE SLUCAJNO I DA SE OPET SAKRIJETE IZA KRISCANA GLUPOG BOSANCA PARDON BOSNJAKA !!! .J.Eb>O STIPANJE I SADAKU PROVOKACIJA KO 92
Nema Srba, imaju samo Srbijanci.