Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
totalna ludost u norveskoj bi isao na psihijatrijski pregled
To je onaj novi sevkin jeb.ach. Javio mu haver da se sevka ukrcaje na neki brod pa jurio da je...
@Sa-x 10.01.2011. u 23:25 Nije Srbijanac nego Srbin, pacenici bolesni. Ime nije navedeno a ako nisi znao Srbija je građansko društvo i nemože se za svakog Srbijanca reći Srbin,glup.ane bolesni.Ti si Srbin a neznaš ništa o Srbiji.
pa dobra cesta jos bolje auto ,pa ozezi
http://www.youtube.com/watch?v=HXoRTUzHiSk OVAKO SE VOZI U KRAJINI
PA STA JE TU NOVO???SVI VOZIMO OKO 200 KMHKROZ HRVATSKU;ODUVIJEK
A sta ce jadan nema gdje u srbiji da vozi toliko brzo XDXD
Radio sam kao taxista prije par godina i dobijem turu za Zagreb (pleso) kasno navece je bilo,sjecam se bas na istoj relaciji vozio sam malo brze . Najgore od svega sto sam uzeo BMW za turu . autoput 5 likova sve stranci ameri, spavaju, meni dosadno sta drugo nego gasss.Gepek pun plus 5 ljudi na satu 240 .naj gore od svega je sto nisam zaradio tu vecer 115 km tolko mi je ostalo od 400km
Takvi smo mi Srbi, zato me i svrbi!!!!!!!!!!
Nije Srbijanac nego Srbin, pacenici bolesni.
Prepao se da ga ustaše ne uhvate
@dingospo. Jes chuo za ono kada su uhapsili Muju u Veneciji jer je prebio prodavachicu cipela? Pitaju ga karabinjeri, \"ok razumemo da niste bili zadovoljni uslugom ali sto ste je premlatili?\" Ovako je to bilo gosn karabinjer, ja zatrazim lepe zenske chizmice za moju Fatu, zena iznese nasmejana chizmice i reche \"Sinjor Muja ovo su najnoviji model Bali-jevih zenskih chizma\"
ja sam u ljeto 2009 testiro svog golfa, i vozio 200km/h a time sto mi bi prvi put da vozim kroz HR pojma nemam o ogranicenju brzine :) sreca, ne bi policije.
cekamo vojvodinu !! Hajde Madjari !!
da mu se moze kad ima sa cime, a ima i na cemu... O hrvatskoj infrastrukturi autoputeva mi ovdje ne mozemo ni da sanjamo jer ne znamo da tako nesto uopste postoji.
Bosnjo, J E B L A te Norveska! Ti kontas da si boga za jaja ufatio ako si u Norveskoj.
Pa ne mogu Srbijanci ni probati auto kako treba dok ne udju u Hrvatsku. Pravi putevi prava voznja.