Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa ti peglaj karticu...............možeš koliko hočeš......ali ne dokle hočeš.............
Pametan covjek, nije ko onaj kinez. Zena htjela jos jedne cipele i on sebe ubio.
Nije je namjeravao ubiti samo malo izbosti. E svasta.
trpe, trpe dok ne puknu, umjesto da odmah rasprave o trokovima..
hoce on zenit sponzorusu mladju 20 godina :D
Tus su vam srbi sta vas cuddi sta je srbinu ubiti i silovati djete a da ne kazem ostalo
Dobro je, dobro. Ovo se moze desiti bilo kome.
problem je u globalizmu i potrosackom drustvu koji putem medija iz minuta u minut bombarduje ljude i navodi sta da rade.......pogledajte malo reklame pa ce te vidjeti da je 95% reklama vezano za zene...a to nije slucajno...zene imaju takav nervni sklop i zato je fokus na njma....od raznih kuhinjskih potrepstina,garderobe,sminke i kozmetike nemos dihati....ebote toliko je reklamiraju tamponi i ulosci da ce ih jos malo i muskarci poceti stavljati :))))
Cuj srbin da nije slucajno srbijanac. To se on izjasnio o nacionalnosti.
Nije da ga branim ali zene znaju pretjerivati..
Tko je to on, na kraju krajeva, da ženi uskrati njeno prirodno pravo da troši šakom i kapom ?
"...ali tvrdi da nije namjeravao ubiti suprugu. " naravno da nije. covjek fino pokuso da joj objasni kolko moze da potrosi!!!
Da ovo nije posljednica globalnog zagrijavanja ,mislim jugovina udarila,haloooooo neandertalci su bili romanticni za ove djilkose .Treba obavezno uvesti da se maticaru mora priloziti i potvrda od psihijatra da se moze stupiti u brak i obavezno obnavljati pregled svake dvije godine koliko bi se zivota tako spasilo i koliko djece ne bi bila sirocad .
Jeste da je pretjerao ali onako pošteno govoreći znaju žene i zaslužiti.... pogotovo kad se oslanjaju na "tuđi novčanik"... Besmisleno se vucaraju po tim šopinzima i uzimaju i ono šta im treba i šta im ne treba... Potrošačko društvo se temelji na ženama.
Ne piše nigdje ime. Mora da je neka poturica iz sandžaka...
Nije, nije, četnik je. poz
našli su se.....
da i onaj iz zenice nije rokno zenu zato sto je previse potrosila?
Tako to rade braća srbi.Nek se kolje pa makar i supruga bila..
Jeli i ovo neka šuplja prića da navije nacionalne komentare ili u ovom slučaju ostade samo žena šuplja???