Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
OD KAD MARIHUANA CVJETA
jesul makar u medicinske svrhe ovo iskoristili....?
nadam se da će idioti na vlasti legalizirati marihuanu, pa da konačno milijarde počnu da teku prema BiH....
Ako vlast legalizuje marihuanu, kako se nadate, onda bi milijarde tekle pema BiH ali.......................od toga nema nikada ništa. Jer, bolje je ovako, MILIJARDE TEKU ALI U LIČNE DŽEPOVE.
neće..naši ljudi uvijek misle da su pametniji od švaba (koji to u rijetkim slucajevima smatraju krivicnim djelom)..kanadjana, koji tradicionalno svake godine se napuse na protestima ispred njihove vlade..holandjanima.. (amere necu ubrajati, mislim da smo pametniji od prosjecnog amera svi)..u srbiji i hrvatskoj je dekriminalizovana..al eto, nek hapse ovu djecu sto lijece svoju psihu, depresiju itd...
nije ovo droga
Хахаха,..ово нека ГМО марихуана:)))
Samo da kazem da biljka na slici je bamija, ne marihuana.
haahaha kadulja
il ti ga žalfija... :D hahahha...vidim poznato mi...opasna bamija, ima dlačice, kad se pušu nadražuje pluća :D
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Fino cvijeće ova marihuana :)
A vidi sto je procvjetalo :)
Marihuana ovako cvjeta samo na klixu :))))
PRIKAŽI ODGOVORE (1)