Tadić o hapšenju Mladića
0
'Srbija više ne skriva ratne zločince'
Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@Dokoljeneko-stvarno si glup -ko ku...c.
Vec nekoliko godina letim New York, Paris, Beograd Sarajevo i obratno.Sada kada citam o tom Srbijanskom Pravosudju i kada cujem izjave ovakvih razumjevanja medjunarodnog Prava i Pravnih normi, ova ruta je definitivni zatvorena.Srbija moze sa Kubom Juznom Korejom i Belorusijom graditi novi medjunarodni Pravni sistem.A kada procitam o Jurisicu ustanem svaki puta od stola i setam po sobi nekoliko minuta ljut na sve nas u BiH sto smo obicne P. na celu sa Tihicem i inim.
Kad bude kriza sa plinom i Tadić opet da plin onda ćete govoriti hvala Tadiću ti si Sarajlija, kako ste turci dvolični.
Kako je Stnkovic obrijani Vojvodo onaj sto ga je Dodina genocidna policija pustila i pomogla da se docepa vase septicke Smrdije.Nekome drugome pricaj lazi iz Bogradske Kuhinje SANU zla ciji si ucenika svog cace LJUBE clan a iste i zamjenik Dobrice Cosica. Vaim 20 godina lazima lazima dolazi kraj.Vas cek arat unutar same Srbije.GAjilio ste SRBIZAM-NACIZAM on ce vam doci glave.Uzivajte u vasem SRBIZMU genocidna marvo.
.OPUSITE .URAC MOME DRAGIME I MILOM I POSTENOME PREDSJEDNIKU TADICU
Tako je gospodine Predsednice
mozda je i to bolje biti nego jedna fasisticka i genocidna nacija.Vama su propali svi planovi pa sad ko perete obraze koje necete nikad vise oprati.Upamtite dobro da je ovo BOSNA I HERCEGOVINA pa sad mrs na sumski forum,a ako ti se ovdje nesvida u BiH mars u republik smrdiju pa branite to vase srbstvo tamo i upamtite da mi TURCI od 91 pisemo Istoriju i ucimo sad nasu djecu ko ste vi sta ste vi a sad pusiona i lijecite svoje frustracije negdje drugo
Šta je poturice? Šta ste se nahorozili? Ma razumijem ja vas! Nije lako biti najveća šuša i dronja u regiji ... Teret je to, kompleks.
Rodila ih majka na ranu ih privit i dat im o\'ma\' bezvizni rezim. Ja mislim da bi Rale glatko onda otis\'o u majcicu rusiju i zatrazio aziLJ. Nije niko vise glup, mozda je bio 1991-1992 al\' nikad vise.
Tadicu i sta jos kaze tata Ljubo zamjenik glavnog kuhara Beobradske SANU kuhinje zla genocida i agresije protiv BiH
Daj ne pricajte svasta. Vidis da je covjek ozbiljan Oca mu cetnickog
LAZES, Tadicu, LAZES! Ti i ostali nadlezni za hapsenje ovog zlocinca-monstruma, VEC ODAVNO ZNATE GDJE SE ON NALAZI I STA RADI, samo NECETE da ga uhapsite i isporucite u Hag iz, samo vama, poznatih razloga.
koga ba lazete genocidasi jedni mamicu vam nabijem
Koga ba lažeš levat jedan???