Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma kakva parada, to je bolest. Jos kad kazu, dva muskarca da usvoje decu. Kkavo bre usvajanje. Treba da nas preplave pederi. Drzavo ne dozvoli to nikada. Pa neka protestvuju koliko im volja.
Svako ima pravo na svoj zivot, i da ga zivi onako kako hoce, ali ako je u pitanju bezbednost gradjana Srbije zbog te parade, onda bez razmisljanja su dobro postupili sto su je zabranili.
I ti protesti su rizicni, ali ti sto zastupaju paradu, su bez mozgica malo, pa rade sve samo da bi izbio haos na ulicama Beograda,ali mislim da im nece to poci za rukom
Prosle godine je Tadic bio na vlasti, i svi znamo da podrzava paradu jer je jedan od njih verovatno, i nije ga bilo briga za nasilje i haos u Srbiji. li zato ove godine je SNS na vlasti i Vucic se brine za svoje gradjane i svoju drzavu. Prema tome ako je zabranjena parada to je iz bezbednosnih razloga.
Ako ja parada zabranjena, to je iz razloga sto je predhodnih godina bilo haosa u zemlji.
Cula sam da su zabranili paradu i drago mi je zbog toga! Gejevi su bolesni i trebaju se lečiti a ne širiti bolest!
I treba! Biti gej je bolest, ne smeju dozvoliti da im uče djecu kao da je to normalno!
Ovi protesti mozda nece slati lepu sluku u svet ali se slazem da treba protestvovati protiv odrzavanja parade ponosa ali na lep i kulturan nacin.
Pa bas radi najavljenih ovih protesta u Srbiji bi trebalo i zabraniti ovu Paradu ponosa
Ja sam za to da se ovaj Gay Pride zabrani svugdje gdje god je to moguce
A, sta je to normalan covjek?
Bit ce skoro propast svjeta !
Boze , Boze ! Pa jos ce i oni koji vode sexs sa zivotinjama traziti ,,manjez,, u centru grada !
Ko je iole normalan ne podrzava paradu !
Vjerujem da će vlast zabraniti paradu. Za početak, zbog toga što ne treba dozvoliti prolivanje krvi beogradskim ulicama.