Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
gledam ove nacionalisticke komentare sta vam vise toliko Srbi smetaju pustite rat zavrsio se odavno ne kazem da zaboravite al ne ide ko majmuni na svaku drugu skakat na Srbe eto Bosnjaka nema da su silovatelji ubice i slicno
- Kooo je? - Raznosač pica. - Uuuđii, razneeesiii !
Saf et Delić-silov atelj iz Kladuše Ism et Bajramović-silo vatelj iz Sarajeva Prazi na Juka -silov atelj iz Sarajeva Sa mir Kahvedžija - Kruško-silov.iz Sarajeva Ca co-sil.iz Sarajeva Re uf Alagić-silov. iz Kladuše Reš ad Omerhodžić-pedo fil i silov atelj iz Gluhe Bukovice.... I sad ja ne bih više da nabrajam,samo hoću da kažem da i bošnje poštene imaju i sile.džije i ped.ofile i da se ne treba razdvajati niti jedan sile.džija ili ped.ofil,jer ničiji nije dobar! Eto,a vi sad udarite po meni i dislajkujte mi komentar!
da mu nije koji rod kalavenda ?
zvoni neko na vratima i baba ustane i pita \"ko je?\" \"raznosač pica\" kaže glas. \"uđi sine i raznesi je\" kaže baba
Klishe, 31 godina, krka pecivo, energije ko bik, zivi jos uvjek na maminoj kuhinji i tatinoj penziji, sa vlastitom zenom nema nikakav seksualni zivot, a i kako bi kad nemoze cestito ni prnut a da necuju majka i babo iz druge sobe, uz to jos neki poremecaj u glavi, a mozda su ga i tukli i maltretirali kad je bio mali,pa nema respekt ni za svoje ni za tudje tijelo. Trebo bi u celiju s pederima da mu malo pokazu kakav je osjecaj fasovat ga nazor.
Hajd dodji raznesi i moje pecivo ...
Mesi, mesi, nece nista da ti skodi !!!
Nije htio kresnuti \"tetku\" kojoj se 10 njenih komshinica pohvalilo kako \"raznosach peciva dobro @ebe\", te ga ona prijavi za 10 silovanja u 6 godina...za@ebano je raditi na selu, ako kresnesh jednu, morash cijeli komshiluk :)
raznosač peciva i pica
ko bi drugi nego srbin, zulum u genima
pa to je tamo negdje u P.M. neka se medju sobom rokaju, dobro je dok im ostaje kod kuće.. a možda Qadafi i nije bio tolko loš.
Nema šta, slika i prilika \"uzornog\" srbina!
tipicni svrbin...mora da siluje da bi dobio
srbin je lud