Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Garant je kum \"pokumio\"...
neka tako i treba, neka se oni lijepo i fino sami porokaju
Znači ništa novo kod komšija Srba
Monstrum
IZGEDA DA JU JE KUM KRESO!!!
incest
NIJE BITNO KO JE KAKVE NACIONALNOSTI! ALI AKO NIJE COVJEK!? U PRAVOM SMISLU \"COVJEK\"!!! DZABA MU SVE!!!
ja clanka i smeca ... trac sa insinuacijama i imenom i podacima o porodicnoj situaciji
Meni razlika izmedju ovakvih zena i onih koje naprave abortus nije velika razlika. Ova je kud i kamo monstruoznija jer je svojom rukom ugusila bebu a prije toga je vidjela. Medjutim namjera u slucaju cedomorstva i abortusa je ista: prekidanje drugog zivota zarad konfora vlastitog.
I ona Nermina Bajrovic je jos uvijek na slobodi....Kakva je ovo drzava i pravo?...Ubiye djete i dan poslije odmah opet na fb postati turbofolk kao da nista nije bilo. Postnatalna depresija my a.s.s. Znala citavu trudnocu da je trudna i na kraju ubiye dijete da niko ne bi otkrio...
tesko bebi koja se ko srbin rodi.
koja kretenusa