Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
tebi izgleda neko metno drogu u heroin,xexe!bjaaaaazi
zovete sve \"gradjanskim ratom\" .. kako vas stid nije??????? kukavice j_e_bene.. uzeli SVE od tzv jna i OPET samo poraz za porazom imate. Agresori NAJGORE VRSTE!! JADNICI JADNI.. hvala Bogu dragom da vasem POGANOM soju ne pripadam. djubrad usmrdjena.
SRBI SU ZLOCINCI I TACKA ! s tim vam valja zivjeti i to CIJELI SVIJET ZNA !!!! @dk: p.ti materina ti ces reci nekome sta je imao \"kroz istoriju\" a sta ne. prvo uzmi jednu KVALITETNU knjigu istorijsku pa TEK ONDA nesto reci, frustrirana nepo_j_ebana fufo-smrduljo!
@ dk U DANSKOJ ZIVE DANCI , U FRANCUSKOJ- FRANCUZI , ENGLESKOJ- ENGLEZI , U RUSIJI - RUSI , U SVEDSKOJ - SVEDJANI , U FINSKOJ - FINCI . U HRVATSKOJ - HRVATI , U SLOVENIJI - SLOVENCI , U BUGARSKOJ - BUGARI ITD ITD ... NIJE LI LOGICNO DA U BOSNI I HERCEGOVINI ZIVE BOSANCI ???? I PO CEMU SU TO ONDA ONI PO TEBI \" IZMISLJENI \" . BOSNA NIJE OD JUCER , BOSNINA DRZAVNOST JE STARA STOTINAMA GODINA TOLIKO O HISTORIJI BI TREBALA I MORALA DA ZNAS . U NJOJ SU ODUVJEK BILE CETRI RELIGIJE : KATOLICKA , PRAVOSLAVNA , MUSLIMANSKA I JEVREJSKA ALI SU SVI BILI BOSANCI . ZIVE MNOGI SRBI U DANSKOJ MEDJU NJIMA I TI ZNACI LI TO DA I TAMO IMA SRBIJE ?? U OSTALOM DANSKA TE JE PRIMILA KAO BOSANKU I SA BOSANSKIM PASOSOM DA NIJE TAKO VEC BI DAVNO BILA VRACENA U MAJCICU SRBIJU .
ko je rekao da sam ja Srpkinja ?;
jadnico i sama znas da ste otpisani i od svjeta i od Boga,vi srbi tzv.\"NEBESKI NAROD\",samo se tijesis nekom nazovi istorijom u kojoj ste se \"proslavili\" kao najvece kukavice,zlocinci i genocidasi!!!!!!!!!zavuci se u tu rupu u rep smrdskoj i nijedne vise, isfrustrirana torokuso!!!!!!!!!!!
inace bas je faca ovaj Tadic samo da je malo vise srpski orientiran;)cccc
nedaj se isprovocirati,jer neki samo to cekaju,pogotovo ovi sto su se ufatili prve i jedine sance u istoriji(historiji )da dobiju svoju drzavu,naravno na racun ostala dva naroda koji su ,eto,\"mali problem\",jer su hriscanski orijentirani,pa malo smetaju,Xa,Xa!p.s.sto se tice zlocinaca,nek svako nosi svij kriz,a ne da se svaki Srbin koji je ucestvovao u ovom gradjanskom ratu oznaci kao ratni zlocinac,a svi ostali nevine zrtve srpskog teora.Malo pretjerano,zar ne?!
Dodji, faco, u moje dvoriste pa reci da je tvoje...a imam zemlje vise nego cijeli tvoj grad, bar neki siri centar? Sta kazes na to? Zato, nemoj uzalud da trosis rijeci.
Vi ste pomahnitali opijeni nacionalizmom!!! I sta ti je zasmetalo? Sto tvrdim da za zlocine iz 2. svjetskog rata, koji su bili nemjerljivi u odnosu na ove zadnje, niko nije odgovarao??? Znamo mi svi kakvi smo i ko je ko. Okanite se patetike, kao da mi ne znamo ko ste i sta ste??? Kome vi to, ko vas slusa, ko vas pita???
A sto se komentara tice, napisala sam desetak za zadnjih tri mjeseca...a vi lijecite svoje frustracije ovuda pljujuci po svemu sto je Srpsko, mali otrovni stvorovi, cuj, ostavio mu babo u amanet pa nesto zaziva svojim!!! Ma, sta mi naprica!!! To ce reci da na pravo na zivot u nekoj drzavi koja se zove Bosna i Hercegovina, imaju samo oni ciji naziv novokomponovane nacije LICI na naziv drzave, tj. bosnjaci. A i to su si dali po nazivu drzave, odnosno, republike, odnosno prije toga niceg, tamnog vilajeta...molim lijepo, takva trabunjanja vise niko normalan ne zeli slusati, presaberite se malo?
Odakle vam pravo da nesto nazivate svojim, po kom osnovu, vi niste sastavili oko bukve!!! Ma, cijelu istoriju covjecanstva nista nisi imao a sad tvoje!!! Treba biti drzak i bezobrazan, zaista!!! Ta nesretna zemlja je zemlja svih njenih stanovnika, ko god da su.
Nije to vasa zemlja nego bogami i nasa...nije ti tito babo pa ti poklonio, on je samo ofrlje nacrtao granice pa to smatras babovinom, ali greska...tvoja je koliko i bilo cija druga, odnosno moja, ni vise ni manje, halo??? Ti si pobrkao nesto, niste nigdje ni postojali do prije deceniju a sad se busas da je tvoje jer ti Klinton dao...ma, daj, svega ti, o cemu ti???
Dusanka,mislim da si ti jedna srednjovjekovna pateticna jadna zena koja zivi sama i visi vazda pred racunarom,tipkajuci komentare na pojedinim portalima.Iskreno mi te zao,ukljuci se malo u drustvo asocijalni stvore,nemoj sjediti samo u kuci i cekati da se pojavi neki clanak o \"nevinim\" srbima.Prosetaj malo,i sex cuda cini :))))))
dk kozo glupa,hebo ti tadic mamu smrdljivu!!!!!!!