Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...kapa dole za prisebnog putnika...vozaču brz oporavak...
užas. svaka čast putniku.
Ovaj Srđo Stolić, je vise zasluzijo da mu se stavi slika na klix.. nego 99% ostalih.. glumaca. Al slike nema.. bitno je da ima tamo nekve drolje sto se skidaju, Srđo Stolić nece napraviti promet kao one sto prave..
stijena je poznata po vrsenju krivicnih djela
Stijena je vjerovatno udarila o asfalt i onda odskocila hehee
zar nije logicnije da se autobus kretao kad je padala stijena pa je tako uletila kroz sajbu
svaka cast putniku! kod nas bi bila tragedija, svi bi samo gledali sta se desava...
@nase i ostali... bjednici, sa vasim bjednim izborom jos bjednijih vijesti...i bjednih pokusaja sarkasticnih suosjecaja.. i pazite! stjena!
kako je usla kroz sofer-sajbu, zar nije logicnije da je pala na krov ?
strasno :(
nasi putevi, nase stijene, nase klisure... nije ni cudo.. nece bih i srb dugo u buducnost
Nadajmo se da ce vozac biti dobro.NEDAJ BOZE NIKOME! Putniku svaka cast na prisebnosti pa je spasio katastrofu a ovim nacionalistima na svim stranama da bog da pameti.Stidim se samog sebe kada vidim kakvih budala ima ovde.Cak i za ovakve teme pronalaze uvrijedljive nacionalisticke komentare.U auobusu su bili putnici,ljudi,djeca i zene a savim nebtitno kako se zovu!
Kako je mogla stijena da uleti ovako???? Isto kao da je pri padu malo sacekala da bus naleti na nju.
...a jesu li uzeli otiske prstiju sa stijene...?!
nadajmo se da će čovjek biti dobro
@Toto ne mogu vjerovat kako si glup, retardiran, malouman i zaostao...
da nisi zaslijepljen nacionalizmom znao bi da je \"vas\" u pitanju, ali s obzirom na to koliko vam dodik ispire mozgove ne cudi me