Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
minus dva vla ha
Ajde bar ste me usrecili,hvala klix
J.e.b.\'l.a vas s.r.b.i.j.a. i j.e.b.a.o. vas sportski avion koji se srušio u s.r.b.i.j.i. Koga još boli k.u.r.a.c za tom viješću .!.
Nakon popisa u cetnicko fasitickoj Serviji,.Statistika kaze da je svaki dan u prosjeku oko 100 Serva manje u Serviji,....To se dobije na osnovu statistike koliko je manje Serva u Serviji nakon popisa,...Negativan prirodni prirastaj kao posljedica servovanja,guslarijade i mitomanske brljijade,....Bozija kazna, nakon svega sto uradise komsijama zadnjih 150 godina,.zbog svih zapocetih ratova bolesnom ideologijom \"Krvi i Tla\",.Servija je kao ona zenska stvar sto manja to bolja.Mada je najbolja nikakva,.Mada ce izgleda biti ona Tarabiceva,....
ye.bote rasturiše vas ove nesreće po srbiji a mi u bosni samo komentarišemo sr.psku tugu
mislim da si ti jedan jado koji je slabo plaćen u stranci koju zastupaš, koji na svaki pomen nečeg s.r.p.skog moraš da reagiraš, a u principu ja za razliku od tebe ne idem na sr.p.ske portale i ne gledam i ne komentarišem razne če.t.ničke ideologije to puštam vama na volju da se malo ideologirate i na kraju ti si u prvom komentaru koji se sad ne vidi omah primijetio da se ovaj tekst komentariše kao i svaki drugi i još jedno y.e.b.em ti m.a.m.u č.e.t.nič.ku
Cuj srbi imaju i sportske avionee
Ne znam jesi li toliko glup da ne primjetiš da ovi ovdje pljuju sve bez obzira n anaciju i vjeru. Samo im treba povod i to je to.
Pogledaj malo situaciju, realno, volim BIH, iz Sarajeva sam, ali letimo ka dnu prevelikom brzinom. Nešto se mora znatno promijeniti!
zasto dozvoljavate ovdje komentare, da bi se pljuvalo po srbima?Jadno, jadno!
Ima li išta lijepo da se desi bar u regionu ako već BiH propada vako...