Nakon izostanka iz Slovenije
0
Srbija spremna učestvovati na samitu u Sarajevu
Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
budalo glupa.......gledaj ti kakvu situaciju imas u tvojoj zemlji....pa onda uzvici kosovo tamo kosovo ovamo.......nema sta...rodili ste se u mrznji i umrecete u mrznji......
Za Republiku Kosovo! Glas ide braci Albancima koji su se rijesili Srpske cizme i opanka!
Pa ide tamo gdje moze! Jedino BiH nije priznala Republiku Kosovo zbog dijela stanovnistva koje se izjasnjava kao \"srbi\"! tadic dolazi bukvalno na svoje i tamo moze raspredati o nakardnoj politici koja se u potaji vodi protiv Republike Bosne i Hercegovine jer ima auditorij a Bosnjaci to moraju slusati i trpiti jer su im ruke vezane!
SRBIJA I SRBI SU BOLESNO PRIMITIVNO FASISTICKI ORIJENTISANI!!! OPASNI ZA OKOLINU! KAD TAD EU-A CE ZAKUKAT ZBOG SRBA I SRBIJE AL CE JOJ BIT KASNO! DANASNJA SRBIJA JE HILJADU GORA OD ONE KOJOM JE UPRAVLJO MILOSEVIC! U SVAKOM SLUCAJU TREBA REVIZIJA TUZBE PROTIV SRBIJE! SRBIJA JE JEDNA PRIMITIVNA BANDA UBICA , KOLJACA I GENOCIDASA! KAD SE NEKO PONOSI I SLAVI RATNE ZLOCINCE, GENOCIDASE I GENOCID ONDA JE TO PROPALA NACIJA! JER POSTO NE ZNA GDJE JE POCETAK ZLOCINA I KOJI STEPEN DIVLJASTVA I KRIMA PROTIV COVJECANSTVA NOSI ZA SVA VREMENA SANU KRVOLOCNA IDEOLOGIJA O KRALJEVINI SRBIJI ONDA CE ONA SAMA SEBE UPROPASTIT JER CE JOJ KAD TAD DOC NEKO KRAJA! TUZITE SRBIJU I TRAZITE JOJ SVU ODSTETU ZA STA JE POCINILA PO CIJELOJ BOSNI I HERCEGOVINI! SRAM TE BILO SRBIJO! JADNA PRIMITIVNA BANDO KOLJACA I NACISTA!
PODSJETIT TAKODJE DA TADIC CUVA LICNO RATKA MLADICA VEC DESET GODINA! TOLIKO SAMO, DA GA SMATRAMO KREDIBILNIM, ISKRENIM I NORMALNIM COVJEKOM! LICEMJERNA HINJA, ON JE GORI OD MILOSEVICA HILJADU PUTA!
morate se naucit kontrolisat.....i vi iz blentiteta i vi iz pederacije.......morate pocet RADIT zajedno da BIH napreduje ko jedna zemlja koja pripada svima nama.....nemojte bezze da nam je stranci uzimaju....veca je bosna od holandije...a nas nema brat bratu 3.5 miliona...mozda 4 miliona.... ima zemlje za sve da i viska ostane.....a doce i vasi sinovi na svijet.....pa sta cete im ostavit ? hocetel im ostavit blentitete il jednu jaku BOSANSKU DRZAVU ? POZDRAV SVIM BOSANCIMA (i hercegovcima naravno :)))) a uvijek su hercegovci virili preko planina da vide sta radimo mi bosanci , zato su im se izduzili vratovi :))))
PROFESOR GANIC JE NEVIN I PROTIV NJEGA SRBIJA PRAVI LAZNU OPTUZBU I AGRESIJU ZAJEDNO S ENGLESKOM A U ISTO VRIJEME PROTIV BOSNE I HERCEGOVINE!!! CUO SAM DA SE PRIPREMA NEKI NOVI ZAKON O MOGUCNOSTI TUZBE PROTIV PREDSJEDNIKA ZA RATNE ZLOCINE U HAGU! DA OVDJE NE BUDE GANIC ZRTVA-OVCA ZA KLANJE, HASKI SUD JE NAD KOMANDOM ENGLESKE I SVE MI SE CINI DA OVO SVE JESTE POVEZANO!!! GENOCIDNA SRBIJA, ENGLESKA I HASKI SUD!!! POD HITNO TREBA REVIZIJA TUZBE PROTIV SRBIJE I POSEBNA TUZBA PROTIV SANU IDEOLOGA NA CELU SA DOBRICOM COSICEM!!! UDARIT U SRCE ORGANIZATORA SVIH ETNICKIH CISCENJA IGENOCIDA SRPSKIH AKADEMIKA POCINJENIH PO BIH-E I PROTIV BOSNJAKA, HRVATA I JEVREJA!
Mene samo intersuje kakvu opasku Srbija poslije ovakvog umiljavanja sprema?!Oni samo gledaju sebe i svoje a druge samo gaze, cesto brutalno a mi Bosnje odmah pomislimo kako je vuk preko noci postao domaca zivotinja.
slazem se druze srbine, ne vodi to nicemu.....ovo sto su radili nasi prethodnici....neka je njima na cast i dusu.....ja zelim da obezbjedim SIGURAN TERITORIJ za sljedeci narastaj..... i ako nam je svima nama BOSANCIMA to u cilju, radicemo zajedno u jednoj OGROMNOJ BiH u kojoj ima mjesta za sve nas pa i da viska ostane.....(i hercegovci naravno :))) a oni imaju duge vratove pa nas sve vire preko planina da vide sta radimo
bosanac,vrijeme je da pocnemo polako normalno odnose.Nije lako ali i dosta je bilo mrznje.
prvo nam se izvinjavaju pa hoce da se mazimo.... e ne moze odma, polako...
Dok je Amerika na vrhu, Sarajevo je centar Balkana.