Komentari (150)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Više ih Srbija uhvati u jednom danu nego BiH za sve ove godine. I u Srbiji će dobiti više zatvora četvorostruko nego u BiH.
pizzdolizac, smiri hormone. Ne junaci se po internetu :-)
Da pohvalim i Srbiju jednom...
Hrvatska (kao i mnogi ovdje) trazi da se ukine nadleznost Beograda zbog jednog osudjenog hrvata. Da je tako, ni ova lice ne bi bila uhapsena. Svi su porijeklom iz Bosne I imaju bosansko drzavljastvo.
a sta je sa B.M.O.L.P.H.G.F.D.E.W.R.S.X.A.V.B.N.M.K.L.H.G.F.D.ES..A.W.Y.U.O.P..O.I.K.M.N.J.U.Y.G.B.V.F.R.C.D.E.X.Z.S.A.E.Q.P.O.K.I..J..H.G.F............................................................
20 godina se čekalo ...zašto?? Da ne trebaju i oni liječenje ko i Mladić, ili su starački prebukirani u Smrdiji!
Kako li ce dodik ovo prokomentarisati???
Zločinci su isti sa ove ili one strane trebaju biti isto kažnjeni. Samo s jedne strane zločinci su činili ubistva i zločine podstaknuti veliko-srpskom politikom a drugi gnjevom što se ti zločini čine nad njegovim narodom, tj kao iz neke osvete činili zločine. Ono možeš ti moje mogu i ja tvoje.
Bilo je te gamadi na Jahorini još mnogo. .. ??? Mnogi sad imaju nemirne snove i besane noći... Polako, pokucat će i njima SIPA na vrata ......
"_"Profesionalno izvedenom akcijom pripadnika MUP-a Srbije, sprovedeno je sedam osumnjičenih - N. M., A. G., M.B, A. D., B. M., J. P. i D. P.", rečeno je u saopštenju srbijanskog Tužilaštva." Bravo za srbijansku policiju i akciju koju su sproveli. Čistite vašu zemlju od zločinaca! Krenuli ste putem ka Evropi. On mora biti čist. PRAVDA JE SPORA, ALI IPAK DOSTIŽNA!
Oko za Oko Zub za zub
masovne ubice sad su fini porodicni ljudi, smjeskaju se komsijama, idu na posao, u kupovinu, u vrtic sa djecom. Gadno je saznanje da će ih na stotine ostati na slobodi, biti fini i postovani sugrađani. jako gadno.
equus, treba da se hapse na svim stranama ali ma koliko pokušavao ne možeš relativizirati i izjednačiti. jedna strana je imala jasan plan etničkog čišćenja gdje sje planski angažovana policija i vojska pa i narod na kraju, gdje je logistički sve bilo isplanirano, bageri, bulodžeri, kamioni, autobusi. na kraju pogledaj na svim mogućim stranicama, wikipediji, izvještajima, za 90 odsto ratnih zločina u BiH odgovorna je Vojska RS i MUP RS i političko vodstvo RS.
hoce li sad radikali i ostala udruženje bradatih zločinaca na proteste i paljevinu?
Dobro je da se vodeći političari, "Veliki zaštitinici Bošnjaka", uvijek poslije ovakvih hapšenja oglase, podrže porodice žrtava, osude okupljanje cetnika u Visegradu i izjave Seselja,. Dobro je da su veliki državnici koji imaju empatiju za narod, a ne ko neki koji se voze u deset crnih audija i samo misle na vlast u bh. kompanijama, zaposljavanju svoje raje i gomilanje bogatstva.
Koliko mrtvih, koliko ogorčenih zbog nedostatka pravde, a da se sve do sad u ove čitave dvije decenije ne nađe ama niti jedan jedini "jaki Bošnjo" da osveti svoje bliže koji su na tako svirep način otrgnuti iz života. Nije bitno hoće li biti krivac taj koji nastrada, bitan je primjer, bitan je znak, svakom zločincu da nikad ne može mirno spavati. Lično nisam za ovakvu osvetu, ali ja i nisam lično pogođen. Srećom po druge, neko bi zasigurno platio, kriv ili ne. Samo u svrhu pisanja pisma nekoj redakciji i traženjem pravde i prijetnjom daljim izmirivanjem duga. A na riječima sudeći po ovom portalu sve ovdje veliki patrioti koji bi se za sitnicu potukli, kaznili, rasturili. E rasturim vam virtualno mamice licemjerne. Svakom ko mi se ovde isto tako virtualno napuše ko vrabac na mrazu.
Bizon zna kako ovo ide,neka svi vide kako su usli kroz ta vrata sprijeda,a vrata sa druge strane vidi samo Bozin na koja ce oni izaci,to je smao za medije
koliko je licemjerna ova politika Srbije to je strasno, sve ove godine su znali gdje se kriju ma skoro svi ovi koji su ucestovali u genocidu nad Bosnjacima, i cuvali su to godinama, a sto je najveca ironija nagradit ce se Srbija mnogo za ova izrucenja i hapsenja, jako su blizu EU
bravo samo neka ih hapse i neka odgovaraju za zlocine sto su pocinili. cestitke srbijanskoj vladi i mup-u