Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
svaki dan sve vise ludjaka
Koja budala/.,a sigurno je volio.,
Ne znam jessam li ja jos mahmuran ili nisam dovoljno pametan,svejedno! Prenosite da zena nije znala da bivsi ima namjeru da je zapali pa ga pustila u stan :D jbt pa zar bi ga pustila da je znala da ce je zapaliti ?Ono UDJI I ZAPALI ME ! Drugo,pisete da je komsija ugasio vatru i pozvao hitnu a onda pisete da je 11 vatrogasaca gasilo pozar :D ! Gdje je logika ? Umjesto da napisete tri-cetri recenice i opisete nemili dogadjaj vi zelite napisati 50 recenica od kojih 47 smisla nema !
3. Prilikom bjekstva razbio je ulazna vrata zgrade, jer je interfon u kvaru, a on nije imao ključ.
K r e t e n č i n o , što je ne utepa k'o čo'jek i po šablonu, onda rokneš sebe ... F U JJJJ Ovako i njoj i djetetu život upropasti.