Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
..ubit' pa zapalit'...četnička posla!
Fakat...Lukici, Legija, evo i ovaj zandarm. Bolest.
Ili zapalit pa zakopat
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ovako su radili oni Legijini iz JSO. Ionako su Legijini 2003 kad se raspala JSO i crvene beretke presli u Zandarmeriju. Dobro je ovaj i izdrzo' 10 godina bez ikakvih ubistava i paljevina.
da znas racunati skontao bi da je ubica 1980. godiste i da su sanse da bude u JSO minimalne posto je osnovana 1996. kada je ovaj imao 16 godina a popunjavana je od rasformiranih jedinica za specijalne operacije(ratnih),znaci pripadnicima od 24 i vise godina zivota.sledeci put ukljuci taj svoj minimozgic kada budes hteo da ispadnes kul i "pametan" ;)
SAMO HLADNO
ne daj boze da su se pokusali odbraniti, murija bi im kozu zgulila, odmah napad na sluzbeno lice i drzavu..
Ludilo burazeru! E
Kad nema bosnjaka udari na svoje,dzaba je krvnicka je to krv.
ovo mora daje neki balija
Opet senzacionalistički, usrani klix. U naslovu osuđuju, a u tekstu piše da su osumnjičeni. *ebao vam pas mater.
*** lu mu mater poslicisku usta takva su to govna srpska
Cetnicki heroj, hahahaha!
ne jebu ih pizdarije uglavnom je da se popije,mrzimo se na stadionu,svi smo mi hrvati,*** Mcdonalds dok su u igri jos cevapi,zato zivimo na djemdo,nemamo za platiti,ovako roknu ti reket,veci nego sto ces zaraditi... :)
Murija se fura poput najvece mafije.
Drug , oni se ne furaju oni JESU najveća mafiija !!! Osim što su umješani u sve vidove kriminala oni sluze kao privatno obezbeđenje za 5 % stanovništva ( političari i " šatro poduzetnici " ) a gaze 95 % KOKUZA i nad njima provode zakon !!! Da je ovo tačno vidi se po tome ko lezi u zatvorima !!! Kada je neki političar , biznismen i sl, govna zaglavio u muriju ??? Procesi protiv istih se vode godinama , pod " ne razjašnjenim " okolnostima se " izgube " dokazi i na kraju UVJEK OSLOBAĐAJUĆE PRESUDE !!!!